×
2020. 05 25.
Hétfő
Orbán
16 °C
Borult idő
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.44 RON
100HUF = 1.38 RON
Olvasó hangja

Fohász

2020.04.06 - 18:04
Megosztás :
 • Fohász

  Védjél meg Istenkém e világot sújtó ragálytól. A felnőttek tanácstalanok, zavarodottak, és sorra elhalnak, bennem, kisgyerekben pedig nagy félelem szorong. Nagyon szeretlek Jóistenkém, és most nagy szükségem van rád. Azt merte leírni valaki, hogy a koronavírus a te teremtményed és el kell fogadni, de a szüleim szerint ez nem igaz, mert a gonosz dolgok a sátántól erednek, és küzdeni kell ellenük. Szívből hiszem én is, hogy ez így van. Megígérem, hogy nagyon jó gyermek leszek, tudom, hogy sokat botlunk, de vigyázz kérlek akkor is ránk, de minden emberre is, hogy ne pusztuljanak értelmetlenül.

  Így még sose jártam, hogy nincs vakáció, és mégsem kell iskolába járni, gyermekfejemben pedig a játék helyett komoly gondolatokat kell forgatni. Nagyon hiányzik nekem a tancink, az iskola melege, hiányoznak a gyerekek, az órák és a kavargó szünetek. Én nagyon szeretnék még gyermek lenni, játszani, sírni, nevetni, tanulni és csintalankodni, de a komor felnőttek közt ezt most nem lehet. Megígérem neked Jóistenem, hogy nagyon jól fogok tanulni, csak segíts, hogy minél hamarabb mehessek újra iskolába.

  Rém unalmas az élet itthon, túl sok az idő, és hamar kifáraszt a tétlenség. A tancink törődik velünk, naponta küld játékos feladatokat, de azokkal hamar megvagyok. Az udvart már felosztottam száz négyzetméterre, hallgatóságomnak, a kiskutyinak már a könyökén jönnek ki a népmesék, de még a szorzótábla is, mindenfélét rajzoltam, könyveket forgattam, mégis gyötör az unalom. Már három hete nem voltam kint az utcán, de beszélik, hogy rengeteg felelőtlen ember mászkál odakinn, fittyet hányva a rendszabályokra. Kérlek Jóisten, adj kellő eszet az ilyen komolytalanoknak, hogy otthon üljenek, és így minél hamarabb vége legyen ennek a sárga veszedelemnek. Én is sokat fogok minden este imádkozni ezért.

  Utolérte most az embereket a bűneikért a büntetés, és a sátán nevében tarol a vírus, a sok rossz és gonosz emberért mindenkinek szenvednie kell. Nagyon kérlek Istenkém, hogy gyújts fényt a vétkesek agyában, hogy segítségeddel meg tudjanak szabadulni a bűneiktől, mi pedig mindannyian a gonosztól. Ígérem, hogy a leghívebb gyermeked leszek, csak élhessük újra a békés életet.

  Súlyos időt él az emberiség, és az sem látszik még, hogy mi lesz a vége. Nagyon kérlek Istenem, esedezem, ha akarod, add meg, hogy nekem is legyen még életem, hogy lehessek boldog gyermek még egy ideig, és hogy legyenek még felhőtlen napjaim. Hallgasd meg egy kisgyermek imáját, remélem, hogy elhallik az égig. Tudom, hogy én csak egy porszem vagyok, de nagyon szeretlek, és bízom a jóakaratodban és kegyelmességedben. Mi itt lent mindannyian a te gyermekeid vagyunk. Ámen.

  Lejegyezte: Dr. Zagyva Miklós
  Szatmárnémeti, 2020. április

  Cookie