×
2020. 07 13.
Hétfő
Jenő
18 °C
Derült
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.29 RON
100HUF = 1.37 RON
Nagykároly

Folytatná a munkát Kovács Jenő

2020.02.22 - 09:26
Megosztas :
 • Folytatná a munkát Kovács Jenő

  Február 20-ig lehetett leadni a jelöltségi szándékot igazoló dokumentációt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség nagykárolyi szervezeténél.

  Mint megtudtuk, 14 személy jelentkezett a tanácsosi tisztségre, jelezve, hogy amennyiben lehetséges, szeretne részt venni Nagykároly Helyi Tanácsának munkájában az RMDSZ frakciója részéről. A polgármesteri tisztségre pedig ismét benyújtotta jelentkezését Kovács Jenő jelenlegi városvezető.

  Indoklásképpen elmondta: meggyőződése, hogy van még tennivalója a város fejlesztése érdekében, így szeretné folytatni az elkezdett munkát.

  Az RMDSZ nagykárolyi színeiben egyedüliként indul polgármesterjelöltként. A tanácsosi lista tekintetében lesznek változások: nem indul például újabb mandátumért Putovits Tünde tanácsos, de helyette több új név is szerepel a listán.

  A tanácsosi listán a következő személyek szerepelnek: Csizmadia Zsolt, Fazakas Zoltán, Gindele Imre, Hágó Attila Nándor, Leitner Róbert Attila, Lukács-Rákóczi Levente, Mărginean Éva, Papp Zsolt, Petkes József, Tabi Zsolt, Tóth Enikő, Roman Adrian, Újlaki Gábor, Vénig Gabriella.

  Március 3-án, kedden délután 6 órakor tartják meg a nagykárolyiak rangsoroló közgyűlését. Az eseményen jelenlévők meghallgathatják Kovács Jenő polgármester beszámolóját is, valamint a jelenlegi tanácsosok tevékenységét bemutató beszámolókat is, ezt követi a rangsorolás.

  „Az esemény helyszínéül a Nagykárolyi Városi Színház szolgál majd. Arra kérem a nagykárolyiakat, minél többen jöjjenek el erre az eseményre, vegyék ki a részüket ebből a döntésből, hiszen tétje van: meg kell nyernünk a 2020-as önkormányzati választást” — hangsúlyozta ki Kovács Jenő.

  Cookie