×
2021. 05 13.
Csütörtök
Szervác, Imola
13 °C
Gyenge eső lehetséges
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.06 RON
100HUF = 1.38 RON
Vidék

Gyilkosság történt Csedregben

2021.04.12 - 08:27
Megosztás:
Gyilkosság történt Csedregben
Megdöbbentő események kavarták fel az ugocsai kis falu vasárnap délutáni nyugalmát — egy 51 éves helybéli férfi gereblyenyéllel ütötte agyon szomszédját és egyben jó barátját.

A két férfi gyakran meglátogatta egymást, főleg, miután az egyedül élő áldozat pár hónappal korábban elveszítette édesanyját. Nem történt ez másként vasárnap délután sem: az áldozat átment a támadójához egy kicsit beszélgetni, poharazgatni, s az elsődleges megállapítások szerint az elfogyasztott italmennyiség is közrejátszott abban, hogy beszélgetés közben összevesztek, a gyanúsított pedig a vita hevében felkapta az első keze ügyébe akadó tárgyat, egy gereblyét, aminek a nyelével többször is megütötte az udvarán, a ház bejáratának közvetlen közelében lévő áldozatot, aki belehalt sérüléseibe.
A kiérkezett rendőrök az erősen illuminált állapotban lévő gyanúsítottat előbb a sürgősségire szállították vérvételre, alkoholszintje pontos megállapítása érdekében, azt követően pedig 24 órára előállították, ugyanakkor a nyomozást vezető ügyész javasolta 30 napos előzetes letartóztatásba való helyezését.

Templombúcsú lesz Csedregben
Csütörtökön 11 órától tartja templombúcsúját a csedregi magyar görögkatolikus egyházközösség.
Családi dráma Tasnádon
Kedden kora délután, pár perccel 14 óra előtt riasztották a hatóságokat, miután tragikus események történtek Tasnádon, a Petru Maior utca egyik lakóházában.
Életfogytiglani fegyház a kettős gyilkosságért
A Szatmár Megyei Törvényszék bírái életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték Pinte Marint, aki 2019. december elején egy kiskalapáccsal verte agyon két áldozatát Felsőberekszón 900 lejért és 3300 euróért.
Cookie