×
2020. 05 28.
Csütörtök
Emil, Csanád
20 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.40 RON
100HUF = 1.39 RON
Sport

Győztes hétvégét zártak a kézis lányok

2019.10.14 - 06:36
Megosztás :
 • Győztes hétvégét zártak a kézis lányok

  Végre jó hétvégét zártak a Szatmárnémeti Atletik SK női kézilabdázói, hiszen mindkét korosztályban sikerült győzzenek.

  A Kibédi Albert, Cătălin Marieș edzőpáros elsősorban a junior II korosztály sikerét emelte ki, hiszen a 16 éven aluliak idénybeli első sikerüket aratták, mivel szombaton öt góllal verték a Both Katalin Sportteremben a nagyváradi ellenfelet. „Végre teljes volt a csapat és megtört a jég. Már nagyon vártunk erre a győzelemre, és remélem, most már feloldonak a lányok is, és újabb győzelmek következnek” — mondta Kibédi.

  Ezzel a sikerrel az Atletik csapata kimozdul az utolsó helyről, és a 8 csapatos szériában a 6. helyre jött fel, a nagyváradi legyőzött mögé. Szombaton viszont az éllovas, százszázalékos Nagybányai CSS2 vendégei lesznek az 5. forduló mérkőzésén.

  A 14 éven aluli lányok pedig folytatják hibátlan szereplésüket a H-csoportban. Vasárnap délben Váradszenmártonban arattak tizenkilenc gólos sikert, így a Nagybányai CSS2-vel együtt továbbra is százszázalékos mérleggel állnak a széria első pozíciójában. A következő fordulóban a junior III-as korosztályos lányok a Kolozsvári Viitorult fogadják idehaza, amely ebben a szezonban 3 győzelemmel és 1 vereséggel követi a hibátlan duót a harmadik helyről.

  Junior II, H-csoport 4. forduló

  Szatmárnémeti Atletik – Nagyváradi Alpha 33–28 (15–12)

  Atletik: Silvia Hrihor, Anamaria Grijac (8 gól), Denisa Pop (3), Cosmina Caraba, Ștefania Tarța, Sarah Kibédi (9), Oana Pintea, laura Cătoiu, Tompos Vivien, Andra Lup (4), Ruana Birou, Monica Medve (3), Fernanda Popescu, Alexandra Vaida (6)

  Junior III, H-csoport, 4. forduló

  Váradszentmártoni CS – LPS Atletik 20–39 (8–20)

  LPS Atletik: Andreea Haiduc, Claudia Cadar (10), Ștefania Tarța (5), Miruna Sava, Lara Sarca (14), Oana Pintea (3), Alexandra Pop (5), Denisa Jurj, Andra Lup, Antonia Caraba, Ștefania Caraba (2).

  Pesek Attila

  Cookie