×
2020. 05 26.
Kedd
Fülöp, Evelin
8 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.44 RON
100HUF = 1.38 RON
Szatmárnémeti

Harmadikán nyit az Aushopping

2019.09.13 - 07:49
Megosztás :
 • Harmadikán nyit az Aushopping

  A nyitással egy időben indul a közösségi tevékenység is, ígérik a pláza üzemeltetői.

  Október harmadikán, csütörtökön, igaz, egyelőre csak négy üzlettel, de megnyit az új szatmárnémeti, Károlyi úti bevásárlóközpont. A ZooCenter, a Laguna és a Casa Rusu mellett a leginkább várt üzlete az Aushoppingnak a Decathlon lesz. A megnyitón is a sportszerforgalmazóra helyezik a hangsúlyt, október 3. és 6. között ugyanis a sportoké lesz a főszerep, többféle népszerű sporttal is foglalkozni lehet az Auchan és a Szamos-töltés között megépített kereskedelmi központban és mellette, szabadtéren is.

  A mozi még nincs kész, és az ételudvart is építik még, illetve az éttermekkel is folyik a szerződéskötés, de még év vége előtt teljes körű nyitást ígér a beruházó. Azt lehet tudni, hogy a többtermes mozit a Cinema One fogja működtetni itt, de hogy milyen éttermekben lehet majd enni, arról egyelőre nem nyilatkoznak a pláza illetékesei.

  A nyitással egy időben indul a közösségi tevékenység is, az aushoppingosok azt ígérték, hogy a szatmárnémeti közösségi életben is részt kívánnak venni, így versenyt hirdettek egyesületek, csoportok és iskolák számára sport, kultúra, oktatás és szórakozás kategóriákban. Ötezer euró lesz ennek a fődíja, interneten lehet jelentkezni október tizenötödikéig, több információval is a versenyfelhívás honlapján szolgálnak: bit.ly/2uyljoj.

  Cookie