×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Programajánló

Hétvégén ismét kézművesvásár

2021.08.05 - 16:00
Megosztás:
Hétvégén ismét kézművesvásár
Hétvégén, augusztus 7-én és 8-án 10 és 18 óra között a szatmárnémeti Kossuth-kertben lehet majd válogatni a helyi termékek között / Fotó: Facebook - Produs Sătmărean / Szatmári Termék
Jókedvvel és rengeteg, gyerekeknek szánt interaktív játékkal veszi kezdetét az idei nyár legszebb hónapja Szatmárnémetiben.

A hétvégére szervezett Szatmári Termékek Vásárán a figyelem középpontjában a gyerekek lesznek, akiket a szervezők sok játékkal, aszfaltrajzolással és újrahasznosítható anyagokat hasznosító kézműves tevékenységekkel várnak.

Hétvégén, augusztus 7-én és 8-án 10 és 18 óra között a szatmárnémeti Kossuth-kertben lehet majd válogatni a helyi termékek között, és a gyerkőcök se maradjanak otthon, hiszen rengeteg meglepetés várja őket.

Ahogy minden alkalommal, most is minőségi és friss termékek, szezongyümölcsök és -zöldségek fogják várni a vásárlókat. A standoknál újra lehet majd mézet, lekvárokat és szörpöket, olajokat, levendulás dekorációkat, bőrből és textilből készült termékeket, ékszereket, festményeket és grafikákat, megszemélyesített bögréket, kézzel varrt babákat, ólomüvegből készült díszeket vásárolni, na meg isteni húskészítményeket.

A vásár szervezői a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a szatmárnémeti G. M. Zamfirescu Művelődési Központ, a Szatmár Megyei Tanács, a Szatmár Megyei Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központ, valamint a Szatmár Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület.

P. Cs.
 

Képzőművészeti kiállítás nyílt Szatmárnémetiben
A Képzőművészek Országos Egyesülete Szatmár megyei fiókszervezetének szervezésében nyílt meg tegnap az ez évi utolsó tárlat.
Alakul a város legnagyobb parkja
Technikai okok miatt és a minőség érdekében határidő-hosszabbítást kért a kivitelező, hiszen füvesíteni, játszóteret gumírozott védőburkolattal ellátni csak adott időjárási viszonyok között lehet.
Különleges, egyedülálló múzeum
Távolról sem megszokott, közösségi térként is működő múzeum készül, amelynek keretében 6000 négyzetméteres, központi ingatlant és területet kapnak vissza rendbe téve a szatmáriak.
Cookie