×
2021. 10 21.
Csütörtök
Orsolya
20 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.25 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Hogyan biztosítson otthona számára fix árat a villamos energiáért 12 hónapra? (X)

2021.09.17 - 07:00
Megosztás:
Hogyan biztosítson otthona számára fix árat a villamos energiáért 12 hónapra? (X)
Az idei év jelentős változásokkal járt a villamosenergia -piacon, a villamosenergia ár liberalizációjával összefüggésben, de a földgázpiacon úgyszintén, ez a tavalyi árliberalizáció eredménye. Amennyiben még nem hozott döntést az otthoni villamos energia/földgáz szolgáltatásáról szóló szerződésekről, emlékeztetjük arra, hogy bármikor választhat egy szolgáltatót a versenypiacon.
Az Enel Energie és az Enel Energie Muntenia számos szolgáltatást kínál az ügyfeleknek az ország minden területén, 12 hónapig garantálva a villamos energia fix árát, ezáltal védve a villamosenergia-árak esetleges piaci emelkedésétől.
Ezenkívül 2021. október 17-ig azok a háztartási fogyasztók, akik a versenypiacon,
a kampányterülethez tartozó megyékben található fogyasztási pontokon villamosenergia- és / vagy földgázellátásra kötnek szerződést, a kampányban részt vevő Enel üzletek egyikében, a szabályzat értelmében azonnali nyereményben részesülnek. A kampányszabályzat szerint az ajánlat érvényes a szerződés-tulajdonos cseréjekor, a szolgáltatóváltáskor és / vagy új lakhely fogyasztási pontra, az Enel típusú ajánlatok bármelyikére kötött szerződés esetében. 
„Az ENEL ezen a nyáron azonnali nyereményekkel lep meg” a fent említett feltételekkel, elérhető a www.enel.ro oldalon.
Az Enelnél a versenypiaci villamos energia / földgáz szolgáltatásra vonatkozó szerződés meghatározott vagy határozatlan időtartamra köthető, de az árajánlat érvényességi ideje 12 hónap. Mielőtt lejár, értesítést kap egy hasonló ajánlat vagy egy másik ajánlat áráról, amely egy új időszakra érvényes. Választhatja a szerződés hallgatólagos meghosszabbítását a közölt feltételek mellett, választhat egy másik villamosenergia- / földgázellátási ajánlatot az Eneltől, vagy értesítést küldhet az új feltételek elutasításáról és a szerződés felmondásáról. Fontos, hogy az e-mailben vagy egy másik kommunikációs csatornán keresztül kapott értesítésben említett dátumig értesítsen minket egy másik lehetőségről, különben az ajánlatot hallgatólagosan elfogadottnak tekintik.

Amit a villamosenergia-kínálat kiválasztásakor tudnia kell

Ha az általános szolgáltatási piacról a versenyképes piacra szeretne lépni, vagy szolgáltatót szeretne váltani, akkor érdemes odafigyelni a szolgáltatás minőségére és a kínált termék jellemzőire. Fontos, hogy választhassunk a fizikai és elektronikus számlázás között, több számlafizetési csatorna között, hogy rendelkezésére álljanak a különböző kapcsolattartási csatornák — telefon, online, üzletek —, speciális call center, valamint az ügyfélszolgálati központok ország egész területén.

Az Enel szolgáltató olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál Önöknek, amelyek tartalmazzák a hozzáadott értéket is, valamint kínál integrált csomagokat, a villamosenergia- és földgázcsomagot, illetve olyan csomagot, amely műszaki szervizszolgáltatást, segítségnyújtási szolgáltatásokat vagy egyéb előnyöket tartalmaznak. Egyetlen szolgáltatással, amely mindent ugyanabba a kosárba tesz, a dolgok gyorsabban működnek, egyszerűbbé és előnyösebbé válnak.
Ugyanakkor az Enel Energie és az Enel Energie Muntenia lehetőséget kínál arra, hogy kiválassza az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot, és segít megtakarítani a szerződéskötés vagy a számlafizetés folyamatában az online szolgáltatásokon (www.enel.ro) és az ügyfeleknek szóló alkalmazásokon keresztül fiókkezelés, például a MyEnel. Ezenkívül az Enel szakembereinek elkötelezett csapata segítséget és információt nyújt Önnek az elektromos / földgázellátással kapcsolatban.
Ha jobban meg szeretne ismerkedni velünk, és további részleteket szeretne megtudni az Enel ajánlatokról, lépjen kapcsolatba velünk a 021.9977 számon (hívjon normál áron), vagy várjuk Önt a szatmárnémeti Enel üzletben, a Micu Klein utca 4. szám alatt. Az  „Enel nyáron azonnali nyereményekkel" kampányban szereplő Enel üzletek teljes listája elérhető a www.enel.ro oldalon.

 

 

Az Enel csoport képviselőivel találkozott Iohannis elnök
A Cotroceni-palotában fogadta kedden Klaus Iohannis elnök az Enel csoport küldöttségét, amelyet Francesco Starace vezérigazgató vezetett.
Rengeteg a panasz az Enelre
Panaszok ezreit nyújtották be idén a lakosok az Enel szolgáltató miatt az Országos Energiaár-szabályozó Hatósághoz, ez ugyanis sokszor nem szabályszerűen jár el szerződéskötéskor.
Cookie