×
2021. 12 08.
Szerda
Mária
0 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.34 RON
Programajánló

Hol a pénz?’ — Szívügyed a pénzügyed?

2021.10.13 - 11:15
Megosztás:
Hol a pénz?’ — Szívügyed a pénzügyed?
Október végén az RMKT Hol a pénz? című rendezvénysorozata harmadik előadásának meghívottja Tóth Klára pszichológus, kommunikációs és PR-, illetve marketingszakértő.

Ezúttal egy újabb tematikus, roppant érdekes és interaktív előadás vár az érdeklődőkre, ami nem másról fog szólni, mint a mindennapi életünkben jelenlévő pénzügyekről — csak egy kicsit másképp.
Hol a pénz?’ — Szívügyed a pénzügyed? A pénz szó hallatán mindenkinek más jut az eszébe, illetve más fogalmakat társít hozzá. Egy dolog azonban tény: mindannyian másként viszonyulunk hozzá. A pénz jóval több, mint forgalmi fizetőeszköz, általa is kapcsolódunk a világhoz, tudatosságunk, szükségleteink, érzelmeink, személyiségünk kifejeződése, ezért nem mindegy, miként gazdálkodunk vele. Az előadás keretében pszichológiai vonatkozásban fogják megvizsgálni, mit jelent a pénzügyi intelligencia, milyen személyiségjegyek mentén vizsgálható a pénzhez való viszonyunk vagy éppen iszonyunk, illetve hogyan lehet tudatosan új pénzügyi szokásokat kialakítani, mindezt interaktív módon, annak érdekében, hogy az előadást követően a résztvevők alapvető pénzügyi önismeretre tegyenek szert. Életkortól függetlenül sohasem késő elkezdeni pénzügyi biztonságot teremteni. Ha önnek is szívügye a pénzügye, akkor az előadáson a helye.
Az előadás október 26-án, kedden 18 órai kezdettel lesz a szatmárnémeti Iparosotthonban.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött, ezt a https://cutt.ly/kE6t5YP linken tehetik meg. Az előadást követően mindenkit szeretettel várnak a szervezők egy borkóstolóval egybekötött kötetlen beszélgetésre.

Romaşcanu: a nézőtéri kapacitás felének a kihasználásával lehet előadásokat tartani
Ezentúl a terem 50 százalékos kihasználtsága mellett lehet színházi előadásokat és koncerteket tartani az eddigi 30 százalék helyett - újságolta a szerdai kormányülés után Lucian Romaşcanu művelődésügyi miniszter.
Évente 5 milliárd lej szükséges
Fektessenek be most az egészségbe! — kéri az új kormányhoz, valamint a pénzügyi és egészségügyi szaktárcák vezetőihez és az egészségbiztosítóhoz eljuttatott levelében a FNPMF.
Ismeretlen tettesek pénzt loptak el a Kolozsvári Állami Magyar Színház épületében levő fémszekrényből
Ismeretlen tettesek hatoltak be a hétfőre virradó éjszaka a Kolozsvári Állami Magyar Színház épületébe és pénzt loptak el egy fémszekrényből.
Cookie