×
2020. 08 12.
Szerda
Klára
31 °C
Derült
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.11 RON
100HUF = 1.40 RON
Sport

Hősként fogadták Manit a reptéren

2019.01.20 - 02:15
Megosztás:
  • Hősként fogadták Manit a reptéren

    „Mani, you are our hero”. Vagyis, Mani, te a mi hősünk vagy — ezzel a felirattal fogadták szombat este az otopeni-i Henri Coandă Nemzetközi Repülőtéren Gyenes Emánuelt, aki pénteken indult Limából, majd egy párizsi járattal utazott haza közel három hét után a Dakar-raliról.

    A barátai, a motocross-versenyző gyerekek, a rajongói, a versenyzőtársai és a Román Motoros-szövetség képviselői mellett felesége várt Manira, aki idén ugyan nem szerzett díjat a világ legnehezebb terepraliján, mégis hősként tisztelik, ugyanis frissen műtött karra vágott neki a sivatagi száguldásnak. A legnehezebb kategóriában, a Motul által életre hívott Malle Motoban még a győzelem is látótávolságba került, viszont a 8. versenynapon szerencsétlenül esett műtött vállára, így feladni kényszerült a versenyt.

    Az Autonet Motorcycle Team motorosa nem sokat időzött a fővárosba, hazautazott feleségével Szatmárnémetibe, és ezen a héten már bejelentkezik munkahelyén is, ahol bizonyára ennél is pompásabb fogadtatásban lesz része.

    Cookie