×
2021. 11 29.
Hétfő
Taksony
4 °C
Gyenge szitálás lehetséges
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Szatmárnémeti

Hosszú kamionsorok alakultak ki a román-magyar határátkelőknél

2021.10.06 - 11:28
Megosztás:
Hosszú kamionsorok alakultak ki a román-magyar határátkelőknél
Hosszú kamionsorok alakultak ki szerdán a román-magyar határátkelőknél, a Romániából Magyarország irányába tartó sávokon. A nagylaki autópálya-határátkelőnél legkevesebb 140 perc, Varsándnál 120 perc a várakozási idő.

A határrendészet honlapján közölt információk szerint a nagylaki autópálya-határátkelőnél három sávon zajlik a nehézgépjárművek ellenőrzése, ennek ellenére szerdán több kilométeres kamionsor alakult ki a sztrádán.

Varsándnál is három sávon zajlik a nehézgépjárművek ellenőrzése, de itt is több kilométeres kamionsor alakult ki az országúton.

A nagylaki országúti határátkelőnél jobb a helyzet, az ellenőrzés egy sávon zajlik, a várakozási idő körülbelül 40 perc.

A Szatmár megyei Peténél szintén torlódás alakult ki. Az ellenőrzés egy sávon zajlik, a kamionoknak 180 percet kell várakozniuk. AGERPRES

Booze: szatmárnémeti italkereskedés minden pénztárcának
Az italbolt sem választékban, sem kedvezményekben nem marad alul: aki a Szatmári Friss Újság november 26-ai számában megjelent kedvezménykuponnal megy vásárolni, tíz százalék kedvezményt kap, bármelyik italt is szán az ünnepi asztalra.
Két hónap alatt 3500 hamis igazolás Peténél
Tovább zajlik a nyomozás és tovább dagad a botrány a petei vámban működő oltóponton gyártott hamis igazolványok ügyében — újabb gyanúsítottakat, köztük még egy asszisztensnőt állítottak elő.
Többkilométeres kamionsorok alakultak ki a román-magyar határ romániai oldalán
Többkilométeres kamionsorok alakultak ki kedden a román-magyar határ romániai oldalán - közölte a román határrendészet.
Cookie