×
2020. 09 27.
Vasárnap
Adalbert
10 °C
Borult idő
1EUR = 4.88 RON
1USD = 4.19 RON
100HUF = 1.34 RON
Sport

Ismét elődöntős a nagykárolyi ificsapat

2019.06.09 - 12:52
Megosztás:
Ismét elődöntős a nagykárolyi ificsapat

A Nagykárolyi VSK Victoria U19-es csapatának ismét sikerült megnyernie a megyeközi szakaszt. Szombaton fordulatos mérkőzést játszottak hazai pályán az Óradnai Minerul ellen.

Sorozatban ötödik alkalommal kvalifikálta magát a junior A1 korosztályos bajnokság elődöntőjébe a Nagykárolyi VSK Victoria korosztályos labdarúgócsapata. A megyeközi selejtezőn ez alkalommal az Óradnai Minerul csapatával kellett megmérkőznie Tabi Zsolt edző legénységének.

A Beszterce-Naszód megyei bányászvárosban csütörtökön 1–0-ra kikaptak a nagykárolyiak, ráadásul két sárgalapos figyelmeztetést kapott Veres Alex, aki így biztosan nem léphetett pályára a visszavágón. Mindazonáltal a nagykárolyi ifik nem játszottak alárendelt szerepet a találkozón, volt tehát okuk a bizakodásra.

Jól is kezdődött a szombati visszavágó. A félidőben Nyéki Kevin pazar játékának köszönhetően el is dőlt a továbbjutás, hiszen 3–0-ra vezettek Tabi tanítványai. A második játékrészben azonban két gólt is találtak a „bányász” ifjak — ez az állás pedig összesítésben nekik kedvezett az idegenben lőtt gólok révén, de a lefújás előtt Nyéki Kevin ismét betalált, így a VSK Victoria továbbjutott.

Az elődöntőt június 14–16. között rendezik. Tavaly például igen szoros mérkőzést játszottak a későbbi országos győztessel, a Kolozsvári U korosztályos csapatával. Ennek értelmében idén is a továbbjutás, a tapasztalatszerzés a fő célkitűzésük.

Junior A1 korosztály, megyeközi selejtező, visszavágó

Nagykárolyi VSK Victoria – Óradnai Minerul 4–2. Továbbjutott: a VSK Victoria 4–3-as összesítéssel.

VSK Victoria: Tóth – Preg, Boros, Ghic, Balog, Schuller, Nyéki, Bákai, Vekker, Kóter, Mihale. Pályára lépett még: Szilágyi és Vasiu. Edző: Tabi Zsolt.

Megyeri Tamás Róbert

Cookie