×
2020. 08 12.
Szerda
Klára
30 °C
Derült
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.11 RON
100HUF = 1.40 RON
Magazin

Ismét Szatmárnémetiben járt az IHM

2012.04.23 - 12:39
Megosztás:
 • Ismét Szatmárnémetiben járt az IHM

  Az elmúlt hétvégén sem unatkozhatott a szatmári publikum, hisz az Irigy Hónaljmirigy közkedvelt figurái visszatértek a megyeközpontba.

   

  Hatalmas bulit csapott szombat este a magyarországi Irigy Hónaljmirigy zenekar négy tagja, a paródia királyok nemcsak a zenéjükkel, hanem csípős humorukkal is lenyűgözték a szatmári közönséget.

  Aki négy évvel ezelőtt részt vett az Irigy Hónaljmirigy szabadtéri koncertjén, tudhatta, hogy a fiúk idei fellépésén sem maradnak szárazan a szemek — a nevetéstől —, ugyanis Magyarország legjobb paródia zenekarának fele, Sipos Tomi, Uszkó László (Uszi), Varga György és Papp Ferenc ismét városunkban hódított. Az RMDSZ, a City Rádió és a Zirmer Bud szervezte rendezvényen a szatmárnémeti „megújult” 4Ever zenekar melegítette be a közönséget — a srácok zenéi még több funky elemet tartalmaznak —, majd jött az est fénypontja, a nyolc kan néven ismertté vált Irigy Hónaljmirigy feledhetetlen koncertje. A közel 40 perces program alatt napjaink és a múlt legnagyobb slágereinek paródiáira bulizhattak a nézők, de a magyar celebvilág ismert személyiségei is felvonultak a színpadon, természetesen virtuálisan. A valóság show-k, a tehetségkutatók és a zenei világ sztárjait sem kímélő produkció után Dj Leviciusz vette birtokba a lemezjátszót, aki ezúttal a 70-es, 80-as és 90-es évek legnagyobb slágereit játszotta a nosztalgiázni vágyó közönség számára. A retro party alatt az Irigy Hónaljmirigy tagjai sem unatkoztak, hisz a rajongók hosszú sort alkotva várakoztak egy aláírásért és egy közös fotóért – a szerencsésebbek néhány szót is válthattak a fiúkkal, a hölgyek pedig az autogram és a fénykép mellé egy puszit is kaptak Sipos Tomiéktól.

  Botos István

   

  Cookie