×
2021. 11 29.
Hétfő
Taksony
3 °C
Gyenge szitálás lehetséges
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Szatmárnémeti

Itt a vírus, nem lesz Wellhello

2021.09.20 - 19:41
Megosztás:
Itt a vírus, nem lesz Wellhello
Hétfő lett volna a napja, amikor a szeptember nyolcadikán bejelentett őszi fesztivál részletes programját leközlik a szervezők, ehhez képest azt jelentették be, hogy a vírushelyzet miatt elmarad a szatmárnémeti régi főtérre tervezett szeptember végi fesztivál.

Hétfőn, a kora délutáni órákban a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ hivatalos Facebook-oldalán tették közzé, hogy elmarad a buli. „Mivel városunkban a vörös forgatókönyv van érvényben, sajnálattal közöljük, hogy a járványügyi szabályok miatt le kell mondanunk a Szatmárnémeti Őszi Fesztivál megrendezéséről, hiszen szabadtéri rendezvényeket is maximum ezer fő részvételével lehet megtartani. A leszerződött fellépők (Inna, Andra, Wellhello, Semnal M) 2022-ben örvendeztetik majd meg a szatmári közönséget, hiszen úgy egyeztünk meg velük, hogy a járványügyi helyzet rosszra fordulása esetén más időpontban lépnek majd színpadra” — fogalmaznak a szervezők.b

Booze: szatmárnémeti italkereskedés minden pénztárcának
Az italbolt sem választékban, sem kedvezményekben nem marad alul: aki a Szatmári Friss Újság november 26-ai számában megjelent kedvezménykuponnal megy vásárolni, tíz százalék kedvezményt kap, bármelyik italt is szán az ünnepi asztalra.
Több ösztöndíj az iskolásoknak
A szatmárnémeti tanács döntés értelmében 7 teljesítményalapú ösztöndíj, 2955 érdemösztöndíj, 15 tanulmányi ösztöndíj és 516 szociális ösztöndíj kerül kiosztásra idén.
Megint odaadták a telket
Harmadjára szavaz a szatmárnémeti tanács a Országos Beruházási Vállalat (CNI) uszodaépítése ügyében, március és október után megint napirenden volt ez a terv a mostani, novemberi tanácsülésen.
Cookie