×
2020. 05 26.
Kedd
Fülöp, Evelin
8 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.44 RON
100HUF = 1.38 RON
Nagykároly

Jelentkezzenek a sportklubok!

2019.10.03 - 09:58
Megosztás :
 • Jelentkezzenek a sportklubok!

  Ebben az évben is ingyenesen használhatják a nagykárolyi sportegyesületek a város tornatermeit, erről is döntöttek legutóbbi gyűlésükön a nagykárolyi tanács tagjai. Mindazon egyesületek és klubok, amelyek a nagykárolyi gyermekeket edzik, jogosultak a termek ingyenes használatára, hangzott el a gyűlésen.

  Egyelőre az alábbi klubok jelezték teremhasználati igényüket: Daliana Sportklub, BCM Carei, Shaolin Klub, Primo Kosárlabda Egyesület.

  Az összes többi sportegyesület képviselőjét arra kérik — hangzott el a gyűlésen —, hogy jelentkezzenek és kérelmezzék a tanácstól a tornatermek használatát.

  Kovács Jenő polgármester elmondta, hogy nem a városvezetés és nem a helyi tanács feladata eldönteni, melyik egyesület mikor és melyik városi tornatermet használja. Ezért a további bonyodalmak elkerülése érdekében azt kérik az egyesületektől, hogy mielőtt benyújtanák kérvényeiket, egyeztessenek a városi tanintézmények igazgatóival, hogy a tornatermek használatára vonatkozó órarendet egymással összehangolva állítsák össze.

  „Nem a város dönti el, hogy melyik klub hol és mely időszakban tarthatja foglalkozásait. Ezekről az igazgatók tudnak információkkal szolgálni. Azt mindenesetre már most elmondom, hogy nem lesz olyan nagy a tülekedés, mert egyre inkább az a sajnálatos tendencia alakul ki, hogy a gyerekek sportolás helyett inkább a telefonokkal, tabletekkel, számítógépekkel szórakoznak, és háttérbe szorul a mozgás, a sportok iránti érdeklődés” — mondta a polgármester a gyűlésen.

   

   

  Cookie