×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Június elején nyithat

2020.05.28 - 15:10
Megosztás:
Június elején nyithat
Napirendre került a szatmárnémeti G. M. Zamfirescu Művelődési Központ vezetői ülésén a szatmárnémeti Tűzoltótorony újranyitása, amely a szükségállapot bevezetése miatt az idei évben a szokásosnál hosszabb ideig volt zárva a látogatók előtt.

Matei Maria Magdalena, a központ referense elmondta, hogy a Dr. Fátyol Rudolf parkban található turisztikai látványosságot szigorú óvintézkedések mellett fogják ismét megnyitni a látogatók számára, akik 45 méter magasból csodálhatják majd ismét a várost. A nyitást június elejére tervezik.

Képzőművészeti kiállítás nyílt Szatmárnémetiben
A Képzőművészek Országos Egyesülete Szatmár megyei fiókszervezetének szervezésében nyílt meg tegnap az ez évi utolsó tárlat.
Alakul a város legnagyobb parkja
Technikai okok miatt és a minőség érdekében határidő-hosszabbítást kért a kivitelező, hiszen füvesíteni, játszóteret gumírozott védőburkolattal ellátni csak adott időjárási viszonyok között lehet.
Különleges, egyedülálló múzeum
Távolról sem megszokott, közösségi térként is működő múzeum készül, amelynek keretében 6000 négyzetméteres, központi ingatlant és területet kapnak vissza rendbe téve a szatmáriak.
Cookie