×
2021. 12 08.
Szerda
Mária
0 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.34 RON
Szatmárnémeti

Jutalomtáborban a máltais gyerekek

2021.09.11 - 16:00
Megosztás:
Jutalomtáborban a máltais gyerekek
Remek hangulatban telt a Máltai Szeretetszolgálat által szervezett jutalomtábor / Fotók: Magánarchívum
Iskolakezdés előtti jutalomtábort szervezett a Máltai Szeretetszolgálat a szociális központjához tartozó kedvezményezettek számára.

A táborban a szervezők nagy hangsúlyt fektettek az élményalapú foglalkozásra és játékra, ugyanis ez a leghatékonyabb módja a tanulásnak. „Nemcsak a táborokban, hanem a hétköznapokban is odafigyelünk arra, hogy élménydús programot szervezzünk. Fontos, hogy legyenek közös jó emlékeink, mert ezek mindig jó kapcsolódási pontok, tulajdonképpen az élmények kötnek minket össze” — fejtette ki véleményét a programmal kapcsolatban Gyenes Kincső, a szervezet szociális munkása.

A táborban a sok érdekes játék mellett a résztvevők egy kalandparkot is meglátogattak, de a gyerekek szerint a legizgalmasabb része a kirándulásnak a Ki mit tud? volt, amelynek keretén belül a résztvevők rövid előadásokkal örvendeztették meg egymást. A tábor helyszíne a Gyulafehérvár melletti Magyarigen volt, a szervezők ezúttal is köszönik az Edmeea Transnak, hogy gondoskodott a biztonságos és problémamentes utazásról.

SZFÚ

100 kicsi meglepetés 100 nagy mosolyért
A Máltai Szeretetszolgálat szatmári fiókjának legkisebb önkéntesei a Mikulás segédei voltak december 4-én.
Minden gyermeket ingyen kezel
Van Szatmárnémetiben egy fogorvos, aki minden gyermeket ingyen kezel. Dr. Berko Bogdan szerint nem lehet különbséget tenni közöttük.
Ismerjük meg, előzzük és védjük meg!
Ismerjük meg, előzzük meg, védjük meg — az anyukák és újszülöttek védelmében elnevezéssel kampányt indított a közegészségügyi igazgatóság a szövődménymentes terhesség és szülés népszerűsítésére.
Cookie