×
2020. 11 25.
Szerda
Katalin
-1 °C
Derült
1EUR = 4.87 RON
1USD = 4.10 RON
100HUF = 1.35 RON
Szatmárnémeti

Kedvezményes karácsony

2020.11.16 - 20:12
Megosztás:
Kedvezményes karácsony
Az idei év más, mint a többi. Sok mindent megtapasztaltunk, sok kihívással álltunk szemben és állított szembe mindannyiunkat a 2020-as év. A rengeteg változás mellett a Szatmári Friss Újságnál egy dolog biztosan változatlan maradt: számunkra továbbra is olvasóink a legfontosabbak!

Ennek érdekében azért dolgozunk, hogy nap mint nap megbízható forrásból, hiteles információkat kapjanak az itthoni- és a nagyvilág történéseiről. A közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával pedig olvasóink hűségét az elmúlt évekhez hasonlóan kedvezményekkel jutalmazzuk.

Partnereink jóvoltából november 27. és december 24. között 5, 10, 15 vagy akár 20 százalékos kedvezényben részesül, amennyiben a november 27-i, pénteki lapszámunkban megtalálható kedvezménykuponokat felhasználva vásárol.

A kedvezménykupon kizárólag egyszer, november 27-én jelenik meg a Szatmári Friss Újságban. Az akcióban résztvevő parnereink ajánlatai olvashatóak lesznek a Szatmári Friss Újságban és a frissujsag.ro-n.
 

Nem lesz karácsonyi  fesztivál és tűzijáték sem
A régi díszekkel szerelik fel Nagykároly város központját, jelentette ki Kovács Jenő polgármester, hozzátéve, hogy ebben a mostani, embert próbáló időszakban sem feledkezhetünk meg arról, hogy karácsony idén is lesz.
A boltokban már karácsony van
Elkezdődött a versengés a karácsonyi vásárlók kegyeiért, nincs szatmári bevásárlóközpont, amelyikben ne jelentek volna meg valamilyen formában az ünnepre szánt termékek.
Iohannis: Lehetetlen és indokolatlan idén karácsonyi vásárokat szervezni
Lehetetlen és indokolatlan egy karácsonyi vásár megszervezése a járvány idején - jelentette ki kedd esti sajtótájékoztatóján Klaus Iohannis.
Cookie