×
2020. 05 25.
Hétfő
Orbán
16 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.44 RON
100HUF = 1.38 RON
Nagykároly

Keresik a legügyesebb kis séfet

2020.05.01 - 13:06
Megosztás :
 • Keresik a legügyesebb kis séfet
  Főzőversenyt hirdetnek azon gyermekeknek, akik egyedül vagy szülői segítséggel tevékenykednek a konyhában. Otthon ülve is lehet segíteni a szülőknek a házimunkában.

  A Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság aktuális felhívása azoknak szól, akik segítenek a főzésben szüleiknek, nagyszüleiknek, és ténykedésüket a nyilvánosságnak is bemutatnák. 

  „Küldj egy fotót az általad, családi segédlettel készített ételről, illetve küldd be a receptet is, ami szerint főztél. A verseny 15 éven aluli gyermekeknek szól. A versenyen résztvevők oklevéllel gazdagodnak, míg az első három helyezett jutalma egy-egy receptes könyv lesz.

  A fotókat a festivalcarei@yahoo.com e-mail-címre vagy a Carei – Cultură/ Nagykároly – Kultúra Facebook-oldalra várjuk. A levélben kérjük feltüntetni a versenyző pontos nevét, életkorát, lakóhelyét, valamint az elkészített étel nevét, rövid elkészítési módját, az ételről készített fotót. Jelige: A kis szakács! A verseny május 1–20. között zajlik. 

  A megmérettetés kizárólag online történik, s nemcsak nagykárolyi, hanem az ország bármely pontjáról, illetve külföldről történő nevezéseket is várunk. A versenyzőktől azt kérjük, hogy a főzéshez használt konyhai eszközöket kizárólag szülői felügyelettel használják” — olvasható a szervezők által közzétett versenyfelhívásban.

  Cookie