×
2020. 09 27.
Vasárnap
Adalbert
11 °C
Borult idő
1EUR = 4.88 RON
1USD = 4.19 RON
100HUF = 1.34 RON
Sport

Két bajnoki cím

2018.10.09 - 15:58
Megosztás:
Két bajnoki cím

Bajnoki érmekkel és egy érdemoklevéllel tért haza Nagyszebenből a Szatmárnémeti Thomas Gym küldöttsége, ahol a múlt hétvégén a kadett korosztályok testépítés és fitnesz-bajnokságát rendezték.

A szatmári egyesület tíz sportolót nevezett a versenyre, aki a fitnesz-torna versenyszámokban léptek a zsűri elé: két arany-, három ezüst-, egy bronzérem és további három döntős érem a mérleg.

A 7 éven aluliaknál és 8 éveseknél a dobogó első két fokát szatmári sportoló lányok foglalták el: Siti Sámel Regina és Briana Boroș, illetve Gnandt Andrea és Nagy Regina zártak az első, illetve második helyen korosztályuk versenyében. A 7 évesen aluliaknál Casandra Pașcalău a 4. lett. A 9 éveseknél Ariana Mara Șepși, Krisztián Maja és Carla Maria Pop a 2., 3., illetve 4. helyen zártak a 10-11 évesek között pedig Livia Ionela Păcurar a 6. lett, Répásy Petra viszont nem jutott be a hatos döntőbe.

A torna másik nagy meglepetése volt, hogy a román szakági szövetség érdemoklevéllel díjazta a szatmári egyesület elnökét és edzőjét, Marius Thomást, elismerésül a sportban kifejtett tevékenységéért.

Cookie