×
2020. 07 13.
Hétfő
Jenő
20 °C
Derült
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.29 RON
100HUF = 1.37 RON
Sport

Két karatéka Benetello tanfolyamán

2016.10.28 - 17:40
Megosztas :
  • Két karatéka Benetello tanfolyamán

    A Szatmárnémeti Samuraiul SK két karatékája, Kovács Ottó István és Magos Róbert Patrick is elkísérték az elmúlt napokban szüleiket Bukarestbe az olasz Davide Benetello által vezetett megbeszélésére, ugyanis az egykori világ- és Európa-bajnok sportoló egy tanfolyamot is vezetett, amelyen mintegy 300 karatéka vett részt.

    Mint arról beszámoltunk, Magos Róbert, a Szatmár Megyei Karate Egyesület (AJK) elnöke egy megbeszélésen vett részt a Román Olimpiai és Sportbizottság (COSR) székhelyén, ahol Benetello, a Karate Világszövetség (WKF) sportbizottságának az elnöke beszélt a olimpiai kvalifikációs kvótákról. Közben dr. Kovács Ottó, az AJK marketingigazgatója és rendezvényszervezője a román szövetség vezetőivel egyeztetett arról, hogy 2017-ben újabb nagyszabású versenyt rendezhessen Szatmárnémeti. Mint ismeretes, az idei országos-bajnokságnak is nagy sikere volt.

    A megyei, országos és nemzetközi tatamin is remekelő, a mini kadett korosztályban 2016-ban kumite román bajnok Kovács Ottó István és Magos Róbert Patrick egyedüliként képviselték Szatmárnémetit ezen a tanfolyamon.

    Cookie