×
2020. 07 03.
Péntek
Kornél, Soma
23 °C
Gyenge eső lehetséges
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.31 RON
100HUF = 1.38 RON
Programajánló

Kezdődik a La Dâmburi Fesztivál 2018

2018.08.31 - 08:32
Megosztas :
 • Kezdődik a La Dâmburi Fesztivál 2018

  A SamStudia–Szatmári Fiatalok és Egyetemisták Egyesülete idén is megrendezi augusztus 31-én és szeptember 1-jén a már többéves hagyománnyal rendelkező La Dâmburi Fesztivált Szatmárnémetiben, a 17-es lakónegyedben található UFO-parkban.

   

  Az idei kiadás minden szatmári fiatal számára különleges lesz, hiszen a rendezvény ötéves fennállását ünnepli, ez alkalomból pedig számos nagyszerű programmal, kreatív foglalkozással és kiváló alternatív, valamint elektronikus zenei felhozatallal készülnek a szervezők.

  Augusztus 31-én, pénteken 18 órától a nagyszínpadon fellép majd Shtoots, Rikz, az Eyedrops és Chimie. Szeptember elsején, szombaton szintén 18 órától pedig Shorty, a Suburbia 11, a Şatra B.E.N.Z. és a Gojira & Planet H. veszi birtokba a nagyszínpadot. Ugyanakkor mindkét napon 17 órától a szatmári elektronikus zene feltörekvő lemezlovasai is esélyt kapnak a színpadon a Stimulating Frequencies programon belül, hogy bizonyítsanak a közönségnek. Este pedig az after-partyn lehet kiengedni a gőzt a Gravel Roomban 23 órától, ahol a helyi DJ-k mellett az országosan elismert Slimy és Reforge pörgeti majd a lemezeket.

  A rendezvényen szeretnének minél több fiatalt az egészséges életmódra, a testi és szellemi összhangra buzdítani, ezért mindkét napon megrendezik a Domb Királya versenyt, amelyen számos kihívás várja a vállalkozó kedvű fiatalokat, a közös alkotóműhely keretében pedig mindenki kiélheti a kreativitását, hiszen az érdeklődők csoportos festészeti foglalkozáson vehetnek részt, továbbá azok, akik visszavágyódnak a gyerekkorba, vagy esetleg csak nosztalgiáznának egyet, különféle gyermekjátékokat próbálhatnak ki a Beard Brothers Egyesület szervezésében. Aki komolyabb programra vágyik, az részt vehet a Fogadj örökbe egy könyvet! eseményen. A La Dâmburi szervezőcsapatában idén is több mint 50 fiatal vesz részt, hogy a rendezvény egy üde színfoltja legyen Szatmárnémetinek.

  Cookie