×
2021. 05 13.
Csütörtök
Szervác, Imola
13 °C
Gyenge eső lehetséges
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.06 RON
100HUF = 1.38 RON
Sport

Kezdődik a rájátszás, Kolozsvár az ellenfél

2021.04.11 - 14:32
Megosztás:
Kezdődik a rájátszás, Kolozsvár az ellenfél
Az alapszakaszban tizenkilenc megnyert és három elvesztett bajnoki mérkőzés után a második helyről kezdi hétfő este a Nemzeti Liga rájátszását a Szatmárnémeti VSK.

Így a negyeddöntőben a hetedik helyen záró Kolozsvári Universitatea az ellenfél.
A két nyert mérkőzésig tartó párharc első két összecsapását hétfőn és kedden 19 órától rendezik a szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben. Ha nem lesz döntés ezután, akkor a harmadik meccset április 16-án, vagyis pénteken rendezik meg.
Mint ismeretes, a VSK 75–50-re, majd 65–36-ra nyert a kolozsváriak ellen a bajnokság alapszakaszának oda-visszavágó meccsein, A kincses város csapata most azért kell ismét a VSK-val küzdjön a rájátszásban, mivel az utolsó négy bajnoki meccsét nem játszhatta le a keretet sújtó koronavírus-járvány miatt. Így négy pontot, és két pozíciót vesztettek a táblázatban a bajnokság erős csapatai közé sorolt „egyetemisták”.
Miguel Lopez edző tanítványai már az első két meccsen eldöntenék a továbbjutást. Egy 69 pontos győzelemmel hangoltak a kolozsváriak elleni összecsapásra, viszont brassóiak elleni 126–57-es győzelem után helytelen lenne messze menő következtetéseket levonni, mivel a Cenk-alatti ellenfél semmilyen ellenállást nem tanúsított a múlt szerdai találkozón. 

NŐI KOSÁRLABDA, RÁJÁTSZÁS, NEGYEDDÖNTŐ
1. mérkőzés, hétfő
18.00
: FCC Baschet UAV Arad – Phoenix SH Konstanca
19.00: Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC – Agronomia Bukarest 
19.00: Szatmárnémeti VSK – Kolozsvári CS Universitatea

Kedd
16.00
: CSTBv CSU Olimpia Brassó – CS Municipal Târgoviște

A mérkőzések élő képes közvetítései a Román Kosárlabda-szövetség hivatalos YouTube-csatornáján, a FRB Tv-n követhetők.
 

Lopez szerint Európa elitjébe tartozik a női kosárlabdacsapat döntőbeli ellenfele
Gőzerővel készül a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata a jövő héten kezdődő bajnoki döntőre, ahol sorozatban harmadik éve fog a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC-kel fog küzdeni.
A lecke fel van adva: legyőzni a Minaurt
Biztos csoportelsőként érkezik Szatmárnémetibe pénteken a Nagybányai Minaur labdarúgócsapata, hogy megküzdjön a Liga 3 alapszakaszának utolsó fordulójába a vendéglátó Városi Sportklub egyesülettel.
Döntőben a VSK kosaras lányai
Történelme során hatodik alkalommal, zsinórban pedig harmadik éve játszik bajnoki döntőt a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata, miután hétfőn idegenben is győzni tudott Arad ellen.
Cookie