×
2020. 05 28.
Csütörtök
Emil, Csanád
8 °C
Borult idő
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.41 RON
100HUF = 1.39 RON
Szatmárnémeti

Kiraboltak egy játéktermet

2019.06.30 - 11:21
Megosztás :
 • Kiraboltak egy játéktermet

  Több mint 10 000 lejt raboltak el tegnap kora reggel egy 17-es lakónegyedbeli játékteremből, a tettest/tetteseket nagy erőkkel keresi a rendőrség.

  Vasárnap kora reggel, 6 óra 10 perckor futott be a nem megszokott riasztás a rendőrségre: kiraboltak egy játéktermet Szatmárnémetiben, a 17-es lakónegyedbeli Independenţei sugárút és a Ion Vidu utca kereszteződésében. A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség tájékoztatása szerint az elkövető a terembe lépve nagy mennyiségű könnygázt fújt szét, majd felmarkolva az éjszakai bevételt, valamivel több mint 10 000 lejt, elmenekült. Szerencsére személyi sérülés nem történt, viszont a korai időpont miatt szemtanú sincs, aki esetleg látta volna, merre menekült, vagy volt-e kint várakozó tettestársa, az azonban valószínűsíthető, hogy megfordult már a játékteremben, és rendelkezett helyismerettel.

  Az elmúlt fél évben ez már a második hasonló jellegű rablás azon a környéken: decemberben egy Octavian Goga sugárúti fogadóiroda páncélszekrényét lopták el, a benne lévő 18 000 lejnyi napi bevétellel együtt — az összehangolt és jól kidolgozott akció alig 4 percig tartott: az alapos helyismerettel rendelkező elkövetők betörtek, kiemelték a széfet, amely nem volt rögzítve a falban, és a teremfigyelő kamerák videofelvételeit tároló tápegységet is magukkal vitték, amit szintén a biztonságosnak hitt páncélszekrényben tartottak az iroda üzemeltetői.

   

   

  Cookie