×
2020. 05 28.
Csütörtök
Emil, Csanád
18 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.40 RON
100HUF = 1.39 RON
Sport

Könnyed Oli-siker a Bákói ASC ellen

2013.08.15 - 16:19
Megosztás :
 • Könnyed Oli-siker a Bákói ASC ellen

  Petrică Dragoş mesterhármasával viszonylag könnyedén nyert az Olimpia a Bákói ASC ellen.

  Szerda délután a második ligába szintén újoncként feljutó Bákói ASC ellen játszott egy felkészülési mérkőzést a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata. A találkozót a Nagyvárad melletti Hegyközpályi településen rendezték, mivel a moldvai csapat éppen a közeli Félixfürdőn edzőtáborozik. Csik Tibor, Ioan Dragomir és Paul Levente csapata biztató játékkal 4–1 arányban verte meg a bákói alakulatot.

  A nagy arányú győzelem ellenére nem volt könnyű dolga az Olimpiának, hiszen az első félidő meglehetősen kiegyenlített játékot mutatott, mindkét csapatnak adódtak lehetőségei az ellenfél kapuja előtt. A moldvaiak megdolgoztatták Şutát, akinek kétszer is bravúrt kellett bemutatnia, viszont ezt követően mégis a szatmári gárda szerezte meg a vezetést. A 26. percben Zsiga bal oldali beíveléséből Bujor talált a „bákói” hálóba.

  A második félidőben viszont az Oli fokozatosan került mezőnyfölénybe, amelyet Petrică Dragoş egy mesterhármassal koronázott meg. Előbb az 55. percben egy szögletrúgást követően fejelt a kapuba, tíz perccel később egy tizenegyes váltott gólra, amelyet Negruţ harcolt ki, végül pedig a 74. percben egy egyéni akciót követően tette fel a pontot az i-re. A moldvai csapat a 84. percben egy büntetőből szerezte meg szépítő találatát.

  Csik Tibor tájékoztatása szerint az Olimpia ezen a héten nem játszik barátságos mérkőzést, a következő találkozóra hétfőn, vagy kedden kerül sor hazai pályán a Nagybányai FCM ellen, majd augusztus 23-án következik a Bákói ASC elleni „visszavágó”.

   

  Eredmény

  Szatmárnémeti Olimpia – ASC Bacău 4-1 (1-0)

  Olimpia: Şuta – Munteanu, Ene, Iuhas, Hanus, Gavrilescu, Villand, Micaş, Zsiga, Bujor, Lemac. Játszottak még: Sabău, Mureşan, Schwarzkopf, Gombar, Molnar, Roghina, Dragoş, Feier, Negruţ.

  ifj. Deák Endre

  Cookie