×
2020. 05 26.
Kedd
Fülöp, Evelin
16 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.44 RON
100HUF = 1.38 RON
Nagykároly

Látogatható a Károlyi-kastély

2020.05.15 - 07:51
Megosztás :
 • Látogatható a Károlyi-kastély
  A nagykárolyi Károlyi-kastélyban mától ismét várják a látogatókat. Az intézményt működtető igazgatóság munkatársainak tájékoztatása szerint a koronavírus-fertőzés terjedését akadályozandó egy sor intézkedést vezettek be, melyek betartására felkérik az intézményt felkeresőket.

  Ezeket a feltételeket kell betartaniuk az intézménybe érkezőknek: a látogatóknak legalább 2 méter távolságot kell tartaniuk egymástól; a kiállítótermek látogatása egy irányban történik, a fizikai távolságtartás betartásával (egyszerre legtöbb 25 személy lehet bent az épületben/5 látogató termenként); a múzeum látogatásának teljes időtartama alatt kötelező a száj és orr eltakarását biztosító maszk viselése. A bejáratnál 3 lej ellenében lehetőség lesz maszk vásárlására is. A belépéskor kötelező a kezek fertőtlenítése a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítőkkel; tilos a látogatók csoportosulása; tilos bármilyen fizikai kontaktus a többi látogatóval, a személyzettel és a felületekkel.

  A kastélyban található ajándéktárgyüzletbe a következő feltételek betartásával lehet belépni: a látogatók legalább 2 méter távolságot kell hogy tartsanak egymástól; a helyiségben egyszerre maximum 2 személy tartózkodhat; az üzletben tartózkodás teljes időtartama alatt kötelező a száj és orr eltakarását biztosító maszk viselése; tilos a vásárlók csoportosulása; tilos bármilyen fizikai kontaktus a többi vásárlóval, a személyzettel és a felületekkel.

  Fotó: Habarics Zsolt

  Cookie