×
2021. 11 29.
Hétfő
Taksony
6 °C
Gyenge eső lehetséges
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Szatmárnémeti

Lázmérés a városházán

2020.05.17 - 07:52
Megosztás:
Lázmérés a városházán
Kevésbé korlátozzák az online térre, és elkezdték az irodákban való ügyfélfogadást a szatmárnémeti városházán.

Speciális intézkedések viszont érvényben vannak, az érkezőknek például megmérik a hőmérsékletét, aki pedig lázas, az nem mehet be. Nem kezdheti el a műszakot az alkalmazott sem, ha magas a testhője.

A hivatalnokok mind maszkban és kesztyűben dolgoznak, a maszk viselése kötelező mindenki számára, aki belép az épületbe vagy valamelyik igazgatóságra, szolgálathoz.

Mindenki rendelkezésére ott lesznek a kézfertőtlenítők az ajtók előtt, az épületben vagy az irodákban tartózkodók számát pedig limitálják, hogy továbbra is minimalizálni tudják a fertőzésveszélyt.

Megint odaadták a telket
Harmadjára szavaz a szatmárnémeti tanács a Országos Beruházási Vállalat (CNI) uszodaépítése ügyében, március és október után megint napirenden volt ez a terv a mostani, novemberi tanácsülésen.
Advent: az utolsó méterek
Szinte minden készen áll egy hangulatos karácsonyváróhoz Szatmárnémetiben. Helyükön a vásári faházak, fent lógnak a fákon a LED-ek, az oszlopokon a fényfüzérek, készül az óriási adventi koszorú.
Természetes egészség a Bioshopban (X)
Napjainkban egyre többen és egyre többet foglalkozunk egészségünkkel, annak megőrzésével. Mivel csak a legjobbat szeretnénk önmagunknak és családtagjainknak, előszeretettel fordulunk a természetes alapanyagokból készült, bio- és natúr termékek irányába. Ezek beszerzésére bizalommal térhetünk be a szatmárnémeti Bioshop bioboltba, ahol minőségi natúr termékek széles választékával találkozhatunk.
Cookie