×
2020. 08 12.
Szerda
Klára
21 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.10 RON
100HUF = 1.40 RON
Vidék

Leszúrta áldozatát, felgyújtotta a barakkját

2020.08.02 - 14:04
Megosztás:
 • Leszúrta áldozatát, felgyújtotta a barakkját
  Július 31-én, pénteken este 21 óra tájban történt gyilkosság Vámfaluban, pontosabban annak a helyiek által csak Peluşte néven emlegetett, barakkviskókból álló részén, ahol az 50 éves B. Gh. torkon szúrta 30 éves áldozatát, majd felgyújtotta annak viskóját.

  A nyomozóhatóság nagyon rövid időn belül azonosította és előállította az elkövetőt, akit emberölés és gyújtogatás vádjával 30 napos előzetes letartóztatásba helyeztek.

  Az elkövető és áldozata is többszörösen büntetett előéletű volt, s mindketten nagy alkoholfogyasztók — a gyilkosság napján is alaposan a pohár fenekére néztek s az italtól fűtött indulatok csaptak fel annyira, hogy B. Gh. kést rántva akart pontot tenni a vita végére, amelynek szálai úgy tűnik, Arad megyéig nyúlnak. Ugyanis mindkét vámfalui származású férfi ott élt egy ideig, az áldozat azonban hátrahagyva családját, visszatért szülőfalujába, akárcsak gyilkosa.

  Az még továbbra sem tisztázott, hogy áldozata viskóját részeg dühétől elvakultan gyújtotta fel, vagy mert miután tudatosult benne, hogy megölte a férfit, így akarta „eltüntetni” a gyilkosság nyomait.

   

   

  Cookie