×
2020. 05 25.
Hétfő
Orbán
9 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.44 RON
100HUF = 1.39 RON
Sport

Magyar–román meccs Csengerben

2015.02.19 - 16:00
Megosztás :
  • Magyar–román meccs Csengerben

    Február 25-én, romániai idő szerint 19 órától a Csenger Város Sportcsarnokában Románia korosztályos futsal–válogatottját fogadja barátságos meccsre az U21-es Európa–bajnoki selejtezőre készülő Magyarország csapata.

    „Történelmi futsal–esemény házigazdái leszünk, hiszen először rendezünk válogatott futsal mérkőzést, ahol a magyar válogatottat a Csengerben nagy tiszteletben álló, és a csengeri csapatnak sokat segítő Fehér Zsolt vezeti. Hívunk mindenkit a nem mindennapi sporteseményre és bízunk benne, hogy telt ház előtt zúgni fog a Hajrá Magyarország!” – mondta a csütörtöki rögtönzött sajtótájékoztatón az egyik szatmárnémeti kávéházban Szilágyi Sándor, a csengeri csarnok igazgatója. A szatmári látogatás nem volt véletlenszerű, ugyanis már a megyeszékhelyen is lehet kapni jegyeket a Sport Mania és a Red Hat Caffe-ban. Elsősorban a román szektorba szóló jegyek vásárolhatók meg itt, de a magyar szektorban is lehet belépőt váltani Szatmárnémetiben. Kedd délig lehet jegyeket venni a meccsre a megyeszékhelyen, a mérkőzés napján csak a csarnok bejáratánál, a magyar szektorba szóló jegyek vehetők 500 forintért.

    A mérkőzést megelőzően, 17.15 órától Mándi Attila edző csapata, a Szatmárnémeti Juniorul SK 9 éven aluli legények a Csenger Futsal korosztályos együttesével játszik majd egy barátságos mérkőzést.

    Cookie