×
2021. 05 12.
Szerda
Pongrác
14 °C
Derült
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.05 RON
100HUF = 1.37 RON
Szatmárnémeti

Már lehetőség van a jövedelemadó felajánlására

2021.01.30 - 11:17
Megosztás:
Már lehetőség van a jövedelemadó felajánlására
Kérjük, idén a felajánlható 3,5 százalékkal támogassa a Harag György Társulat munkáját segítő Proscenium Alapítványt vagy a Brighella Bábtagozatot segítő Art Project Egyesületet.

A koronavírus-járvány okozta bizonytalan helyzet miatt sem a Harag György Társulat, sem pedig a Brighella Bábtagozat nem tudott bérleteket indítani, előadások maradtak el, ez pedig komoly bevételkiesést jelent. Ezért is kérjük a magánszemélyeket, hogy használják ki a lehetőséget, ajánlják fel jövedelemadójuk 3,5 százalékát a társulatot vagy a bábtagozatot segítő civil szervezetnek.

A Proscenium Alapítvány tevékenységi körébe tartozik a Harag György Társulat produkcióinak támogatása, a színészek szociális helyzetének javítása, színészlakások bérlése, színészsírok gondozása, a társulat évad végi szakmai és közönségdíjainak finanszírozása, jótékonysági előadások szervezése, könyvkiadás, valamint oktatási és továbbképzési tevékenységek támogatása.

A Brighella Bábtagozat munkáját segítő Art Project Egyesületnek az előadások létrehozásában, szakmai továbbképzéseken való részvételben, a technikai felszereltség bővítésében van fontos szerepe, de például a Családi Hétvége és a Partiumi Magyar Napok bábos gyermekprogramjainak is ez az egyesület a szervezője.
A jövedelemadó felajánlásához szükséges formanyomtatvány megtalálható az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában, illetve letölthető a harag.eu oldalról.
A felajánlás lehetőségének határideje május 25.

Támogassuk a Röpike egyesületet!
Mindazok, akik jövedelemadójuk 3,5 százalékának felajánlásával a Röpike Egyesületet és Néptánccsoportot támogatják, az ősök által ránk hagyott értékek átörökítéséhez járulnak hozzá.
Támogassa a Mosolyházat!
A Noé Partium Egyesület Mosolyháza évek óta segít a fogyatékkal élő emberek életkörülményeinek javításában. Munkáját Ön is támogathatja jövedelemadója 3,5 százalékának felajánlásával.
Maurer Alapítvány: 24 éve a szatmári közösség szolgálatában
Az idei évben is felajánlható a jövedelemadó 3,5%-a szatmárnémeti Maurer Alapítvány számára. Az összegeket a továbbiakban is a közösség támogatására szolgáló programokra fordítják. Az alapítvány idén egy szociális alapon működő öregotthon felépítésébe kezd.
Cookie