×
2020. 07 10.
Péntek
Amália
27 °C
Derült
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Sport

Még egy meccs a Liga 3-ig

2019.06.21 - 14:42
Megosztas :
 • Még egy meccs a Liga 3-ig

  Szombaton Óradnán rendezik a harmadik vonal osztályzójának a visszavágóját. A Szatmárnémeti VSK Olimpia öt gólos előnnyel várja a meccset.

  A Liga 3-as osztályzó visszavágójára utazik szombaton a Szatmárnémeti VSK Olimpia labdarúgócsapata, és a múlt hévégi hazai 5–0 után hatalmas meglepetés lenne, ha Ritli Zoltán edző legénysége elbukná a párharcot.

  Mint ismeretes, Beszterce-Naszód megye bajnoka, az Óradnai Minerul nem bizonyult osztályzóra méltó ellenfélnek: hiába a gólerős Boldiș-fivérek (akik ketten 64 gólt rúgtak az elmúlt idényben), a piros mezes „bányászok” egyáltalán nem veszélyeztették Curileac kapuját.

  Azt Ritli is elismerte, nem nyaralni mennek Óradnára, hiszen nem szeretné a meglepetést, ezért várhatóan nem kíméli ma sem legjobbjait. Az ünneplést csak a a rendes játékidő lefújása után kezdik, hiszen a szatmári csapat másfél év kihagyás után visszatér a divíziós bajnokságban.

  Az FC Olimpia 2018 telén szűnt meg azután, hogy a Szatmár Megyei Tanács megvonta támogatását az akkor még a második vonalban szereplő klubtól. Nyáron viszont megalakította labdarúgó szakosztályát a Városi Sportklub, amely ezzel a névvel nevezett a Liga 4-be, és egyetlen vereséggel megnyerte a bajnokságot (az Olimpia megnevezés egyelőre nem hivatalos). A focicsapat megőrizte az Olimpia sárga-kék színét, Fogel László klubelnöke pedig korábban azt mondta, hogy a gárda felveszi hivatalosan az Olimpia elnevezést is, amint feljutnak a Liga 3-ba.

  Az Óradnai Minerul – Szatmárnémeti VSK Olimpia mérkőzés 17.30 órakor kezdődik.

  Pesek Attila

  Cookie