×
2020. 08 07.
Péntek
Ibolya
18 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.08 RON
100HUF = 1.40 RON
Szatmárnémeti

Megérdemelt pihenés következik

2019.06.14 - 09:03
Megosztás:
 • Megérdemelt pihenés következik

  A Kölcsey Ferenc Főgimnázium közössége megdolgozott azért, hogy most a jól megérdemelt pihenés következzen — hangzott el az iskola tanévzáróján.

  Ünneplőbe öltözött a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium közössége csütörtökön, reggel kilenctől ugyanis az iskolaudvaron köszöntek el a nyár idejére a tanintézménytől a diákok és tanáraik. „Az iskola közössége megdolgozott azért, hogy kiérdemelje a vakációt. Felsorolni is nehéz, mennyi szép eredménnyel öregbítettétek az iskola hírnevét” — mondta Pataki Enikő iskolaigazgató, aki megköszönte a diákok és tanárok felkészítő munkáját, a sportoló diákok szép teljesítményét, a diákszínjátszóknak azt, hogy ismét a diákszínjátszás élvonalába emelték a főgimnáziumot, a diákönkormányzatnak, a KÖFEDISZ-nek pedig az egész évi áldozatos munkáját.

  A tanév során a remek eredmények mellett háromszáz diák vett részt kilenc Határtalanul!-pályázatban, félszáz diák járt jutalomkiránduláson. Korábban 99 különdíj talált gazdára az érettségiző fiatalok között a remek eredményeik elismeréséül, a nyolcadikosok 11 jutalmat vehettek át, a tanévzárón pedig 42 különdíjat vehettek át az elmúlt hónapokban kiválóan teljesítő diákok.

  „Élvezzétek a nyár minden percét, de legyetek óvatosak, ne bocsátkozzatok felelőtlen kalandokba!” — tanácsolta az oktatási intézmény vezetője a diákoknak, ugyanakkor a kollégák egész éves munkáját sem mulasztotta el megköszönni, feltöltő pihenést kívánva nekik. A Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanári kara a 2018/2019-es tanévben két nyugalomba vonuló kollégától is búcsúzik, Gál Évától és Filip Zoltántól. „Köszönöm nekik életük munkáját, hiányozni fognak, és visszavárjuk őket” — mondta kissé meghatottan Pataki Enikő.

   

  Cookie