×
2020. 07 04.
Szombat
Ulrik
27 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.31 RON
100HUF = 1.38 RON
Gong

Minden jegy elkelt a decemberi Pénz az égből előadásokra

2019.11.30 - 11:43
Megosztas :
 • Minden jegy elkelt a decemberi Pénz az égből előadásokra

  Ray Cooney-vígjátékkal búcsúztatja a 2019-es évet a Harag György Társulat. A december 29-re, 30-ra és 31-re szóló jegyek értékesítése már novemberben elkezdődött — és be is fejeződött, minden jegy elkelt ugyanis a szilveszteri előadásokra.

  A társulat ezért úgy döntött, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel már január elején, 9-én, csütörtökön 19 órától újra bérletszünetben játssza a Pénz az égből című előadást, a belépők árusítása pedig már el is kezdődött az Északi Színház jegyirodájában, illetve a Biletmaster jegyértékesítő rendszerben.

  Az előadásban Henry Perkins épp a születésnapi vacsorájára siet, amikor egy szerencsés (?) véletlen folytán elcseréli táskáját — a hozzá kerülőben rengeteg bankó van, az összeg pedig vélhetően bűncselekményhez köthető. A férfi ezért megtartja a pénzt, amivel valóra válthatná álmait, ám ehelyett hazugságok és félreértések viharában találja magát, a rendőrség mellett pedig feltűnik a maffia, a barátok és egy pénzéhes hivatalnok is…

  Az előadás szereplői Nagy Csongor Zsolt, Rappert-Vencz Stella, Péter Attila Zsolt, Keresztes Ágnes, Nagy Orbán, Rappert-Vencz Gábor, Bodea Tibor és Orbán Zsolt, rendezője pedig a magyarországi Lendvai Zoltán, aki egyebek mellett a Család ellen nincs orvosság és a Semmit se bánok című sikerdarabokat vitte színre Szatmárnémetiben.

  Cookie