×
2020. 08 12.
Szerda
Klára
20 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.10 RON
100HUF = 1.40 RON
Sport

Minden tánciskolás bejutott a döntőbe

2019.11.21 - 12:33
Megosztás:
 • Minden tánciskolás bejutott a döntőbe

  Szászrégenben, a Mirona Kupa országos verseny idei kiírásán remekeltek az elmúlt napokban a szatmárnémeti Loga Dance School sporttáncosai. Öt duó és egy egyéni versenyző összesen 11 érmet szerzett 10 kategóriában, habár a megmérettetésen több mint 250 páros lépett a táncparkettre.

  A Hornyák Dániel, Iulia Pușcaș (12–15 évesek, open basic latino) és a Kengye Ádám, Illés Tamara (16–34 évesek, open basic standard) párosok érték el a legjobb eredményeket, hiszen ők a kategóriájuk legjobbjainak bizonyultak.

  A Hornyák, Pușcaș kettős egyébként másik két versenyszámban is megmérkőzött: a 12–15 évesek open basic standard számában bronzérmet szerzett, az latintánc nyílt versenyben pedig döntős volt, a 6. helyen zárt.

  Ugyanebben a korosztályban közel volt a duplázáshoz a Tóth Krisztián, Alexandra Mihali páros is: a D-osztályos versenyben ezüstérmet szerzett, az open basic latino versenyszámban pedig éppen lecsúszott a dobogóról, a 4. helyen zártak.

  A 6–11 évesek között az Eduard Pușcaș, Bacutiu-Mák Regina kettős bronzérmet szerzett az E-osztály versenyében, de döntőben táncoltak az open basic kategóriában is, ahol az 5. lett.

  Két versenyszámban lépett a zsűri elé a Daniel Pop, Gloria Mihai páros is: az open basic latino, majd az open basic standard kategóriákban is a 4. helyen zárt.

  A 8–9 éves lányok egyéni számában is dobogóra szólították a Loga Dance School táncosát: Flavia Buzilă bronzéremmel térhetett haza.

  Cookie