×
2020. 08 09.
Vasárnap
Emőd
21 °C
Derült
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.09 RON
100HUF = 1.40 RON
Szatmárnémeti

Mozgalmas Aushopping-hétvége

2019.12.04 - 12:03
Megosztás:
 • Mozgalmas Aushopping-hétvége

  Péntek déltől vasárnap estig zajlanak majd az események a szatmárnémeti Aushoppingnál, nyit a mozi és mellette egy új étterem is, lesznek koncertek, gyermekprogramok és nyereményjátékok.

  Nagy feneket kerít a Ceetrus a szatmárnémeti, Károlyi úti Aushopping promenade mall második fele átadásának, három napon át tartanak majd a nyitás alkalmából szervezett különféle események. Pénteken nyit a Cinema One laserplex mozija, szombaton jelentik be, hogy mely egyesületek nyertek a közösségi programban meghirdetett versenyükön, vasárnap gyermek- és családi programok lesznek. Lesz tombola is, és a most is futó facebookos játék sorsolását követő mozijegyátadás, a tombolán Casa Rusu és Decathlon vásárlási utalványokat lehet nyerni, írja egy friss közleményében a Ceetrus marketingese. Péntektől nyit az Aushoppingban a Spartan is, amely egy görög ételekre specializálódott, román tulajdonú étterem.

  Pontos időpontjai az eseményeknek még nincsenek, egy következő bejelentésre tartogatják például azt is, hogy hány órakor lesz az első vetítés a moziban, és hogy milyen filmek közül lehet majd válogatni. Nincs pontos kezdési időpontja a közösségi gálának sem, az érintettek is valószínűleg csak a napokban fogják megtudni, hányra kell ott lenniük, egyedül az biztos, hogy a vasárnapi gyermekprogramok Ella Bellával kezdődnek tizenkettőkor.

  Pénteken a mozipremier mellett lesznek zenés-táncos előadások is, de fellép majd egy bűvész is, a Passion for Salsa, az Open Wings és a Trupa Stil táncosai tartanak majd bemutatót, valamint DJ Andrei Traistă és Martocsán Gyöngyi lesznek a zenefelelősök. A kicsiket interaktív műhellyel várják pénteken, velük a Michelino Junior csapata, a SamStudia diákszervezet tagjai, a Gyermekpalota és a Művészeti Líceum oktatói és pedagógusai fognak foglalkozni. Színjátszás is lesz a december hatodikai eseménydömping idején, a Trupa9 fiatal tehetségei kapnak lehetőséget a megmutatkozásra.

  Szombaton Stela Danciu, a Dinu Lipatti Filharmónia zenésze és a Ioan Slavici Főgimnázium Adagio kórusa járul majd hozzá az ünnepi hangulathoz, és aznap estére valamilyen szatmárnémetiekre szabott meglepetést is ígérnek a Ceetrus rendezvényszervezői.

  A mozgalmas hétvégével az a célja a Ceetrusnak, hogy az Aushopping közösségi tereire, a találkozásra és a komplexum ismerkedésre lehetőséget adó közösségi helyeire csábítsa a szatmáriakat, és hogy egy ilyen nagyszerű esemény keretében jutalmazza is azokat, akik úgy döntenek, hogy az Aushoppingnál töltik szabadidejüket.

   

  Princz Csaba

   

  Cookie