×
2021. 10 21.
Csütörtök
Orsolya
20 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.25 RON
100HUF = 1.36 RON
Nagykároly

Nagykároly Tour HI-Story

2021.09.09 - 16:00
Megosztás:
Nagykároly Tour HI-Story
A verseny által Nagykároly és környéke turisztikai értékeit szeretnék népszerűsíteni / Fotó: techradar.com
A nagykárolyi Gróf Károlyi Kulturális és Idegenforgalom-népszerűsítő Központ online versenyt hirdet Nagykároly Tour HI-Story címmel.

A szervezők azzal a céllal indították a versenyt, hogy felhívják a figyelmet Nagykároly és környéke turisztikai érdekességeire, amihez a jelentkezők a smart technológiát hívhatják segítségül. Az érdeklődők egy maximum nyolc másodperces videófelvétellel, filmmel vagy történettel nevezhetnek be. A felvételeket telefonnal kell elkészíteni, különböző turisztikai érdekességekről. Az alkotásokat a promovare.carei@gmail.com e-mail-címre várják a szervezők, egészen szeptember 30-ig. Egy versenyző korlátlan számú felvétellel vehet részt a versenyen, feltüntetve a teljes nevét, lakhelyét és a felvétel címét.

A beérkezett anyagok a Castelul Karolyi Carei Facebook-csoportban, a visitcarei Instagram-felületén és a visitcarei.ro oldalon tekinthetők meg. A versenyen való részvétellel a versenyzők hozzájárulnak a felvételek, a nevük, lakhelyük nyilvánossá tételéhez. Kiskorúak esetében a szülők, gyámok egyeznek bele a beküldött felvételek, illetve a személyes adatok közzétételéhez. A versenyzők beleegyeznek a beküldött anyagok felhasználásába a város turisztikai népszerűsítését célzó kampányokhoz. A nyertest egy turisztikai szakemberekből álló zsűribizottság fogja kiválasztani. A legeredetibb, legvonzóbb és legmeggyőzőbb felvétel készítője 100 eurós nyereményben részesül.

SZFÚ

Új bölcsőde épül Nagykárolyban
Hétfőn a kora délutáni órákban rendkívüli tanácsülés helyszíne volt a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal díszterme.
Kettős ünnep a Fatimai Szűz Mária-templomban
Valakinek mindig van üzenete számunkra — kettős ünnepet tartottak a nagykárolyi Fatimai Szűz Mária-templomban — mely egyben a Romániai Fatimai Világapostolátus központja is — a kápolna felszentelésének huszonötödik évfordulója és búcsúja kapcsán.
Belobbant a vezetékből kitörő gáz Nagykárolyban
Ismét gázcsövet érintő baleset történt Nagykárolyban.
Cookie