×
2020. 05 26.
Kedd
Fülöp, Evelin
12 °C
Borult idő
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.42 RON
100HUF = 1.39 RON
Nagykároly

Nagykárolyt népszerűsítő online fotóverseny

2020.04.29 - 14:40
Megosztás :
 • Nagykárolyt népszerűsítő online fotóverseny
  Egy fotóval nem szabadulunk meg a járványtól, de mosolyt csalhatunk az arcokra címmel fotóversenyt hirdettek a nagykárolyi kulturális intézmény munkatársai. Népszerűsítsd online a városod!

  A Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ munkatársai online versenyt hirdettek, melyre minden olyan személy jelentkezhet, aki a Facebookon vagy a visitcarei.ro oldalon követi tevékenységüket. A versennyel az a cél, hogy folytatódjon a város turisztikai népszerűsítése, még az ilyen nehéz időszakban is, mint a mostani.

  „Annak ellenére, hogy most mindenki otthon tartózkodik, biztos sokan vannak, akik akár telefonjukban, akár digitális vagy analóg módon készített fotókon őriznek emlékképeket Nagykárolyról. Most itt az ideje annak, hogy ezek a képek nyilvánosságra kerüljenek és minél több emberhez eljussanak. Olyan képeket is várunk, melyek hagyományos technikával, régebben készültek. Ezeket szkennelve juttathatják el hozzánk.”

  Mindazoktól, akik szeretnének részt venni a versenyen, azt kérik, hogy május 6-ig maximum 5 darab fotográfiát küldjenek el a castelul.karolyi@gmail.com e-mail-címre. A képek közismert nagykárolyi turisztikai látnivalókról vagy akár kulturális eseményről is készülhettek. A beérkezett fotókat a Castelul Karolyi Carei Facebook-csoportban teszik közzé a szervezők.

  Azt a 15 fotót, ami a legtöbb kedvelést kapja, a visitcarei Instagram-felületén, valamint a visitcarei.ro oldalon is megjelentetik. A vészhelyzet elmúltát követőn pedig egy kiállításon is megtekintheti a nyertes fotókat a közönség, melyet a Károlyi-kastélyban rendeznek majd meg.

  Cookie