×
2020. 08 12.
Szerda
Klára
29 °C
Derült
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.11 RON
100HUF = 1.40 RON
Sport

Nagyot szólt a nagykárolyi kézilabdatábor

2018.10.01 - 15:31
Megosztás:
 • Nagyot szólt a nagykárolyi kézilabdatábor

  Egyre népszerűbb Nagykárolyban a gyerekek körében a kézilabda. Ezt bizonyítja, hogy a hétvégén rendezett táborban 70 gyerek vett részt. A kemény munka mellett a szórakozásra is volt idő.

  Kézilabdatábort szervezett az elmúlt hétvégén Nagykárolyban három testnevelőtanár és edző, Schrádi Gábor, Andrei Bobotan és ifjabb Mircea Dohan. Helyi iskolák gyermekeit hívták meg a három napos eseményre, amelynek a Kalazanci Szent József Római Katolikus Líceum tornaterme volt a „főhadiszállása”.

  Több mint hetven gyerek vett részt a kézilabdatáborban, ahol a jókedv és a munka kapott főszerepet. Az intenzív edzések mellett szombat délután a Belényi Gábor testnevelőtanár által felkészített Kálmándi Kézisuli lány- és fiúcsapatai voltak a vendégek, akik ellen barátságos szivacskézilabda-mérkőzéseket is játszottak a résztvevők.

  Esténként az „elmaradhatatlan” pizsamapartit közös játékok előzték meg, így kovácsolva össze a csapatot, és ami új barátságok kötéséhez vezetett.

  „Egy pörgős és eseménydús hétvégét tudhatunk a hátunk mögött, több mint 70 gyereket sikerült foglalkoztatni. (...) Köszönjük minden kézilabdát szerető gyereknek a teljes odaadást, ígérjük, hogy lesz még kézitábort” — olvasható az esemény közleményében, amit egy közösségi oldalon osztottak meg a szervezők. Ugyanitt köszönetet mondanak Brém Árpád segítségének, illetve a két szakácsnak, Papp Évának és Evert Zoltánnak.

  A kézilabdatábor oklevélkiosztással zárult, illetve azzal az ígérettel, hogy a lehetőségekhez mérten ismét megszervezik Nagykárolyban a kézilabdatábort.

  Pesek Attila

  Cookie