×
2020. 07 06.
Hétfő
Csaba
23 °C
Derült
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.31 RON
100HUF = 1.38 RON
Sport

Neves karateedzőt várnak Szatmárra

2015.09.22 - 18:57
Megosztas :
 • Neves karateedzőt várnak Szatmárra

  Szombaton délután a karate egyik legnevesebb romániai edzője, shihan Adrian Ghinea tart bemutatót Szatmáron. Lesz kerekasztal-beszélgetés is.

  Az év egyik legfontosabb karateeseményét rendezi meg ezen a hétvégén a Szatmár Megyei Karate Egyesület (AJK): a Karate mindenkinek elnevezésű program keretében a sportág egyik legnevesebb edzője, shihan Adrian Ghinea (7. Dan karate-WKF, 3. Dan jiu-jitsu) érdemes edző látogat Szatmárnémetibe. A román szövetség (FRK) korábbi alelnöke és szövetségi edzője, a FRK jelenlegi sportigazgatója, a karate shotokan ESKU bizottság elnöke, a Bukaresti Sportul Studenţesc edzője, illetve a belügyminisztérium keretein belül használt önvédelmi taktikák kidolgozója és oktatója egy bemutatóra és kerekasztal-beszélgetésre hívja az érdekelteket, ahol a sportág újdonságait, illetve a megváltozott bírói szabályzatot fogja felvázolni.

  „Nagyon örülök, és megtisztelő, hogy Adrian Ghinea szakított időt arra, hogy meglátogasson, hiszen ezekben a hetekben nagyon elfoglalt az Európa-bajnokság megszervezésével — mondta lapunknak Magos Róbert, az AJK elnöke. — Erre az eseményre bárki eljöhet, akit érdekel a karate, hiszen a belépés ingyenes” — tette hozzá a 6. Danos mesteredző.

  Az eseményt szombaton 17 órától rendezik a szatmárnémeti Sportlíceum udvarán levő Gyurkány György Sportteremben. Magos hangsúlyozta, hogy az esemény költségeinek fedezését dr. Kovács Ottó, az AJK marketingigazgatója oldotta meg.

  A mesteredző azt is elmondta, hogy a Samuraiul SK új, korszerű terembe költözött, és a Voinţa SK edzőtermébe költöztette a dojot. Az 5–8 éveseknek kedden és csütörtökön, a 9 éven felülieknek pedig hétfőn, szerdán és pénteken rendeznek edzéseket, 17 órától. Ezzel kapcsolatban bővebb felvilágosítás kapható a 0748–539866-os telefonszámot hívva.

  Cookie