×
2021. 12 08.
Szerda
Mária
0 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.34 RON
Vidék

Nőszövetségi csendesnap

2021.07.20 - 16:00
Megosztás:
Nőszövetségi csendesnap
A csendesnap szünetében lehetőség adódik majd vásárlásra az udvaron felállított standoknál / Fotó: http://hadadiegyhaz.hupont.hu
Július 31-én tartják meg Hadadon a Nagykárolyi Református Egyházmegye nőszövetségi csendesnapját, melyre szeretettel várják a nőszövetségek tagjait.

Tőtős Beáta-Margit nőszövetségi elnöknő tájékoztatása szerint a csendesnapot az egyházmegyei nőszövetség vezetősége szervezi és bonyolítja le, mely 10 órakor áhítattal kezdődik, igét hirdet Máthé Tünde dobrai református lelkipásztor, ezt követően Tolnay István esperes és Tőtős Beáta hadadi lelkipásztor mond köszöntőbeszédet.

Az ülőprogramokat követően félórás tornára várják a megjelenteket, majd Bogdán Ilona Őrhelyemre állok címmel tart előadást. 12 órára félórás szünetet iktattak be a szervezők, majd 12.30 órakor Imaséta következik — békesség, szeretet, elfogadás, hála állomásokon. A nap 14 órakor az ebéddel ér véget. Szünetben egy stand lesz felállítva, ahol vásárolni lehet különböző dolgokat. Az érdeklődők jelentkezését július 25-ig várják.

S. B.

A jövő bölcsőjét ringatják
Minőségi közös programok szervezése mellett a hagyományőrzés, az örökölt értékek továbbadása a céljuk a Rekettye Kulturális Egyesület tagjainak. Az egyesület több évtizedes múltra tekint vissza.
Újabb egyirányúsítások Nagykárolyban
A közlekedési bizottság döntése értelmében december 7-től egyirányúvá vált Nagykárolyban az az összekötő utca, amely az Ignişului utcától a városi kórház hátsó bejáratának irányába vezet.
A karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó foglalkozásokat támogatják
A Rákóczi Szövetség Magyar Iskolaválasztási Programja által érintett óvodák, óvodai csoportok karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó foglalkozásainak támogatására hirdetett pályázatra Szatmár megyei tanodák is jelentkeztek, és sikerrel is pályáztak.
Cookie