×
2021. 10 22.
Péntek
Előd
14 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.25 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Nyílt nap a kertben

2021.09.03 - 14:07
Megosztás:
Nyílt nap a kertben
Szombaton 14 órától nyílt napot tart a Szatmárnémeti Közösségi Kert csapata. A szervezők szeretettel várnak mindenkit, aki érdeklődik a természetbarát kertészeti módszerek iránt.

A nyílt nap ideje alatt lesz egy rövid előadás, az érdeklődők betekintést nyerhetnek a parcellákba, és a témával kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphatnak majd. A részvétel díjtalan, azonban a jelentkezési szándékot jelezni kell privát üzenetben a Szatmárnémeti Közösségi Kert Facebook-oldalán: https://cutt.ly/TWcY7d8. A Szatmárnémeti Közösségi Kert megtalálható a Rodnei utca 6. szám alatt.

Jutalmazták az idős házaspárokat
A vírushelyzet ellenére sem hagy fel régi jó szokásával a szatmárnémeti városvezetés, továbbra is rendszeresen megtartja azt az eseményt, melynek során oklevelet és pénzjutalmat kapnak a régóta egy háztartásban élő szatmárnémeti házaspárok.
Luxusücsörgő az új főtéren
Már rég folyik a munka Szatmárnémeti új főterén, de még mindig derülnek ki újdonságok: lesz például egy speciális kialakítású rész is, illetve a régi burkolat is vissza fog kerülni egy részre.
A körgyűrű építői és pojácái
Vannak, akik a népszerűvé válás igénye nélkül dolgoztak azon, hogy elkezdődjön és haladjon a körgyűrű építése, és vannak, akik meglovagolják a beruházás keltette hullámot, bármiféle erény nélkül.
Cookie