×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Nyitottabb lett a városháza

2020.05.19 - 07:19
Megosztás:
Nyitottabb lett a városháza
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal is alkalmazkodott az országos szükségállapot vészhelyzetté való enyhítéséhez, kezd visszaállni a megszokott ügyfélfogadási rend a megyeszékhelyen.

A szatmárnémeti lakosság-nyilvántartó hivatal és az anyakönyvi osztály hétfőtől péntekig, igaz, hogy csak előzetes időpont-egyeztetéssel, enélkül pedig csak indokolt esetben, de kilenctől fél ötig megint fogadja ügyfeleit személyesen is, elhalálozásokat pedig szombaton kilenc és 12 óra között is be lehet jegyeztetni.

A szociális igazgatóság (DAS) kedden, szerdán és csütörtökön tíz és egy óra között fogad, hétfőn és pénteken is dolgoznak munkatársai, de akkor csak e-mailen és telefonon történő kapcsolattartásra szorítkoznak.

A Romană téren és a Szamos áruházban lévő Egységes ügyintéző irodában is megnyitottak az adóhivatali fiókok. A híd lábánál lévő székhelyen hétfőtől péntekig dolgoznak, s nyolc és tizenkettő között veszik át az iratokat, illetve délután kettő és öt között lehet majd átvenni az általuk kiadott okmányokat. Az adóhivatali pénztár a Romană téri címen nyolctól ötig tart nyitva. A Szamos áruházi adóhivatali irodában hétfőtől péntekig naponta kilenc és tizenkét óra között lehet iratokat leadni, átvenni pedig kettő és öt között. A pénztár ebben az épületben minden munkanapon kilenctől fél ötig van nyitva.

A piacokkal, parkolókkal, játszóterekkel és a városi köztemetővel foglalkozó közterület-fenntartónak is megnyíltak az irodái, a Szamos áruházi ügyfélablak kilenctől fél ötig van nyitva hétfőtől péntekig, a Szamos-piaci székhelyen pedig nyolctól délután négyig tart az ügyfélfogadás.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal földszintjén lévő lakossági ügyfélfogadó iroda is fogad hétfő óta mindennap, hétfőn, szerdán és pénteken tíztől tizenkettőig vesznek át papírokat, kérvényeket, kedden és csütörtökön pedig tíz és két óra között. Átvenni iratot ettől a szolgálattól hétfőtől péntekig lehet, délután kettő és három óra között.

A városházi vagyonkezelő osztály, a kereskedelmi iroda, a gyámügyi iroda és a mezőgazdasági osztály kedden és csütörtökön tart klasszikus értelemben vett ügyfélfogadást tíz és délután kettő között, hétfőn, szerdán és pénteken online „fogad” ügyfeleket. A városházi pénztár mindennap nyitva van kilenc és három óra között.

Princz Csaba

Képzőművészeti kiállítás nyílt Szatmárnémetiben
A Képzőművészek Országos Egyesülete Szatmár megyei fiókszervezetének szervezésében nyílt meg tegnap az ez évi utolsó tárlat.
Alakul a város legnagyobb parkja
Technikai okok miatt és a minőség érdekében határidő-hosszabbítást kért a kivitelező, hiszen füvesíteni, játszóteret gumírozott védőburkolattal ellátni csak adott időjárási viszonyok között lehet.
Különleges, egyedülálló múzeum
Távolról sem megszokott, közösségi térként is működő múzeum készül, amelynek keretében 6000 négyzetméteres, központi ingatlant és területet kapnak vissza rendbe téve a szatmáriak.
Cookie