×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Oktatási eszközökre költenék a támogatást

2020.05.24 - 09:57
Megosztás:
Oktatási eszközökre költenék a támogatást
A Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum tájékoztatja mindazokat, akik segíteni szeretnének, hogy idén is lehetséges a Pax Egyesület támogatása a személyi jövedelemadójuk 2, illetve 3,5%-ának felajánlásával.

Kérik, hogy a Pax Egyesület támogatásáról szóló nyilatkozatot (Asociaţia Pax, adószám: 6251702, számlaszám: RO92RNCB0221043051340001) juttassák el az iskola titkárságára június 15-ig, feltüntetve azon a támogató nevét, lakcímét, adóazonosító jelét és aláírását. Az iskola egyúttal köszöni mindazoknak, akik tavaly is támogatták az egyesületet. A bankszámlára befolyt támogatásokból (12 277 lej) 54 diák számára biztosítottak tanulmányi ösztöndíjat (4410 lej). Az idei tanév során a szakiskola udvarára multifunkcionális sportpályát építettek. A líceumban további osztálytermek padlóburkolatát cserélték ki, az óvoda és a konviktus számára udvari sporteszközöket vásároltak. Terveik között szerepel a szakiskola számára didaktikai eszközök vásárlása, a líceumban új informatikai szaktanterem kialakítása és felszerelése, az óvodában pedig metodikai szakterem kialakítása. Az érdeklődők a tanintézmény honlapján, a www.hamjanos.ro oldalon találnak további információkat.

Képzőművészeti kiállítás nyílt Szatmárnémetiben
A Képzőművészek Országos Egyesülete Szatmár megyei fiókszervezetének szervezésében nyílt meg tegnap az ez évi utolsó tárlat.
Alakul a város legnagyobb parkja
Technikai okok miatt és a minőség érdekében határidő-hosszabbítást kért a kivitelező, hiszen füvesíteni, játszóteret gumírozott védőburkolattal ellátni csak adott időjárási viszonyok között lehet.
Különleges, egyedülálló múzeum
Távolról sem megszokott, közösségi térként is működő múzeum készül, amelynek keretében 6000 négyzetméteres, központi ingatlant és területet kapnak vissza rendbe téve a szatmáriak.
Cookie