×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Önkénteseket toboroz a G. M. Zamfirescu

2021.07.31 - 16:00
Megosztás:
Önkénteseket toboroz a G. M. Zamfirescu
Fotó: Facebook / Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu"
Amellett, hogy mindenféle ingyenes szórakoztató, komoly- és könnyűzenei programokat, gyerek- és ifjúsági foglalkozásokat szervez a szatmárnémeti G. M. Zamfirescu Művelődési Központ, önkénteseket is toboroz.

Aki szeret tüsténkedni, csapatban dolgozni, illetve számítani fog neki tanulmányai során vagy az iskola végeztével a szakmai gyakorlat, a projektmenedzsment, illetve a programszervezői vagy az önkéntes munka, az a gmz.ro/voluntar oldalon tudhat meg többet arról, hogy mit vár el és mit kínál a kulturális központ, és ugyanitt kérdezhet, javasolhat és jelentkezhet is.

P. Cs.

„Az önkéntes munka számomra egy örömforrás”
„Az önkéntesség a legjobb dolog a világon, és aki megtapasztalta már az önkéntes segítségnyújtás szépségét, az biztosan egyetért velem. Jó dolgokat tenni jó — ezt mindenki elismeri” — vallja Józsa Nándor Lóránd, aki a napokban államfői kitüntetésben részesült.
Képzőművészeti kiállítás nyílt Szatmárnémetiben
A Képzőművészek Országos Egyesülete Szatmár megyei fiókszervezetének szervezésében nyílt meg tegnap az ez évi utolsó tárlat.
Alakul a város legnagyobb parkja
Technikai okok miatt és a minőség érdekében határidő-hosszabbítást kért a kivitelező, hiszen füvesíteni, játszóteret gumírozott védőburkolattal ellátni csak adott időjárási viszonyok között lehet.
Cookie