×
2021. 05 13.
Csütörtök
Szervác, Imola
13 °C
Gyenge eső lehetséges
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.06 RON
100HUF = 1.38 RON
Belföld

Online felkészítőket tart az MFMI

2021.04.07 - 17:00
Megosztás:
Online felkészítőket tart az MFMI
Fotó: BBTE Magyar Film és Média Intézet
A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Magyar Film és Média Intézetének (MFMI) oktatói idén tavasszal ingyenes felkészítőket tartanak azon érdeklődők számára, akik a 2021-es évi nyári felvételi szakaszban a Film, fotográfia, média szakra jelentkeznének.

Az MFMI elsősorban azokat a végzős hallgatókat szólítja meg, akik a fotó- és filmkészítés területén szeretnék folytatni tanulmányaikat. A felkészítő minden érdeklődő számára nyitott, de regisztrációhoz kötött.

A jelentkezők a 2021 júliusában sorra kerülő felvételi vizsga második szakaszára, azaz mozgókép- és festményelemzésre kapnak felkészítést, valamint a felvételi eljárás lebonyolításával kapcsolatos fontos tudnivalókkal ismerkedhetnek meg.

A felkészítőkre április 23-án (Bátori Anna docenssel), május 21-én (Zágoni Balázs adjunktussal) és június 18-án (Bátori Anna docenssel) 17 órától kerül sor online formában, a ZOOM platformon. A felkészítőre való beiratkozásról és lebonyolításának pontos lépéseiről a következő Facebook-eseményen: https://www.facebook.com/events/276546027270465/ és az intézet Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/bbtefilm) lehet tájékozódni.

SZFÚ

 

Online felvételi tájékoztató és ismeretterjesztő előadás
Május 12-én 16 órától a Babeş–Bolyai Tudományegyetem Pedagógia és Alkalmazott Didaktika Intézete online felvételi tájékoztatót tart.
Film és Média Napokat rendez a BBTE
2021. május 13–15. között első alkalommal rendezi meg az újonnan megalakult Magyar Film és Média Intézet a Film és Média Napokat, amely nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati megismertetésre is.
Remekművekkel ünnepel a közmédia
Ma, a magyar film napján a közmédia egész napos műsorfolyammal készül, benne a legnagyobb nevekkel és tévépremierekkel. A magyar filmgyártás gyöngyszemeit láthatják a nézők.
Cookie