×
2021. 11 29.
Hétfő
Taksony
6 °C
Gyenge eső
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Programajánló

Őszi kaktuszkiállítás és növényvásár

2021.09.29 - 13:27
Megosztás:
Őszi kaktuszkiállítás és növényvásár
A Szatmár Megyei Múzeum és az Aztekium Egyesület szeptember 30. és október 3. között vár minden kedves érdeklődőt a kaktuszok és pozsgás növények őszi kiállítására, melynek keretén belül növényvásárra is sor kerül — tájékoztatta szerkesztőségünket az Aztekium Egyesület.

A kiállításon szatmári, nagybányai, nagyváradi és magyarországi gyűjtők képviseltetik magukat. Szombaton, október 2-án különleges programmal várják a legkisebbeket a szervezők, hisz 13 órától növényültetési akcióra kerül sor, amelynek célja a pozsgások és kaktuszok népszerűsítése. A „kertészkedést” követően pedig a saját kezűleg ültetett növényeket emlékként megtarthatják a résztvevők. A kiállításnak a művészeti múzeum (Libertăţii tér 21. szám) belső udvara ad otthont.

Megint odaadták a telket
Harmadjára szavaz a szatmárnémeti tanács a Országos Beruházási Vállalat (CNI) uszodaépítése ügyében, március és október után megint napirenden volt ez a terv a mostani, novemberi tanácsülésen.
Advent: az utolsó méterek
Szinte minden készen áll egy hangulatos karácsonyváróhoz Szatmárnémetiben. Helyükön a vásári faházak, fent lógnak a fákon a LED-ek, az oszlopokon a fényfüzérek, készül az óriási adventi koszorú.
Természetes egészség a Bioshopban (X)
Napjainkban egyre többen és egyre többet foglalkozunk egészségünkkel, annak megőrzésével. Mivel csak a legjobbat szeretnénk önmagunknak és családtagjainknak, előszeretettel fordulunk a természetes alapanyagokból készült, bio- és natúr termékek irányába. Ezek beszerzésére bizalommal térhetünk be a szatmárnémeti Bioshop bioboltba, ahol minőségi natúr termékek széles választékával találkozhatunk.
Cookie