×
2020. 07 10.
Péntek
Amália
18 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.27 RON
100HUF = 1.37 RON
Sport

Paks ellen sem kellett Nikolicsnak

2019.08.25 - 04:34
Megosztas :
 • Paks ellen sem kellett Nikolicsnak

  Nagyvonalú a MOL Fehérvár labdarúgó-egyesület: Eb-elődöntős válogatott ifi tehetséggel erősíti az NB III-as csapatának hátvédsorát. A szatmári Rus Adrián továbbra is szenved Székesfehérváron.

  Kovács Zoltán, a MOL Fehérvár sportigazgatója szerint Cosmin Contra, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának szavaival ellentétben nincs szó sem büntetésről, sem nyomásgyakorlásról Rus Adrián esetében. A szakvezető azt állította, hogy a válogatottba először meghívott szatmári születésű hátvédet azért „száműzte” a MOL Fehérvár FC a második csapatába, mert a 23 éves játékos a román nemzeti csapatot választotta a magyar helyett.

  „Rus Adrián az első keret tagja, természetesen nincs szó semmilyen büntetésről, nyomásgyakorlásról (…) Az NB III-as csapatban az elmúlt években is rendszeresen pályára léptek az első kerethez tartozó játékosok, nagy tévedés ebből bármilyen negatív következtetést levonni” – nyilatkozta a felmerült kérdésekkel kapcsolatban Kovács Zoltán sportigazgató a molfehervarfc.hu oldalán.

  A MOL Fehérvár nagyvonalúsága, miszerint Eb-elődöntős válogatott játékost mellőz, valóban felháborító. Hétvégén a Paks elleni idegenbeli bajnokin sem jelölte őt Marko Nikolic a bővített keretbe. Gigi Becali vinné a FCSB-hez, kérdésé, hogy mennyire komolyak a bukaresti alakulat tulajdonosának a szándékai. Rus Adrián ugyanis nem harmadosztályos játékos, a székesfehérváriak pedig megakadályozzák, hogy a tehetséges srác megmutassa igazi értékét.

  Cookie