×
2021. 05 12.
Szerda
Pongrác
13 °C
Derült
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.05 RON
100HUF = 1.37 RON
Szatmárnémeti

Pályaorientációs képzés

2021.04.12 - 11:29
Megosztás:
Pályaorientációs képzés
Fotó: pexels.com
Online pályaorientációs képzést tart a Szatmár Megyei Diáktanács (SZAMEDT) 12. osztályos tanulók számára április 14-én, szerdán. A SZAMEDT az érettségi közeledtével egy pályaorientációs képzést szervez olyan 12. osztályos diákok részére, akik szeretnének a jövőben magyarországi egyetemeken továbbtanulni.

A képzést Tepfenhart Beatrix, a Budapesti Corvinus Egyetem (Kereskedelem és marketing szak) hallgatója tartja, aki egy bemutatóval készül annak érdekében, hogy átláthatóbb legyen a sokak által bonyolultnak titulált folyamat.

Az előadás magában foglal általános, pályaválasztással kapcsolatos tanácsokat saját tapasztalatokkal alátámasztva, a résztvevők megismerkedhetnek a magyarországi felvételi folyamatokkal, illetve az ezekkel kapcsolatos gyakori kérdésekre is választ kaphatnak.

A tanulók körében igencsak jellemző a nem hatékony időbeosztás. Az előadás keretein belül a résztvevők megtanulhatják, hogy hogyan ne hagyjanak mindent az utolsó percre, emellett szó lesz különböző nyelvvizsgákról és a hatékony érettségi felkészülésről is.

A programot, melynek időtartama 1,5 óra, egy, az egyetemi életről szóló kötetlen beszélgetés zárja. A részvétel jelentkezéshez kötött, jelentkezési határidő: április 13., éjfél. Az érdeklődők az alábbi linken regisztrálhatnak: https://cutt.ly/Yc8o8JC. A szervezők sok szeretettel várnak minden egyes érdeklődőt. K.A.

Cookie