×
2020. 05 27.
Szerda
Hella
14 °C
Borult idő
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.42 RON
100HUF = 1.39 RON
Szatmárnémeti

Pásztoróra helyett kirabolták

2019.10.18 - 12:42
Megosztás :
  • Pásztoróra helyett kirabolták

    Míg sokan csak eljátszanak a gondolattal, rengetegen élnek is az erotikus hirdetések nyújtotta lehetőségekkel, fizetve a röpke boldogságért.

    Lágy erotika és kemény szex, bombázó idősebbek és hamvas-ropogós fiatalok, vadság és érzékiség, masszázs, erotikus játékok, pajzán szórakozások — a hirdetésekbeli kínálat tárháza végtelen és mondhatni zavarba ejtően bőséges, természetesen annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a fantáziája és pénztárcája szempontjából legmegfelelőbb kikapcsolódást. Erre vágyott egy 17 éves szatmári kamasz is, ám a kellemes kaland váratlan és kellemetlen fordulatot vett — az előzetes, hirdetésbeli számon történt telefonos egyeztetés nyomán érkezett meg a hölgy által megadott nagybányai címre, ám ott gyengéden ölelő női karok helyett egy tagbaszakadt férfi várta, aki fizikai fölényét kihasználva kényszerítette, hogy odaadja neki a pásztoróra 200 lejes tarifáját, majd kipenderítette a lakásból. Az anyagi veszteség ellenére a kamasz „olcsón” megúszta a kalandot, hiszen sokkal rosszabb dolgok is történhettek volna vele (mint ahogy számtalan hasonló esetben történt is az áldozattokkal: volt, akitől minden értéktárgyát elvették, beleértve kocsikulcsait és autóját is, volt, akit meg is vertek, és volt, akit szexuálisan is bántalmaztak) — ám becsületére legyen mondva, nem sokat teketóriázott, hanem egyenesen a rendőrségre ment, és feljelentést tett. Erre a lépésre nagyon sok meglett férfi nem szánta volna rá magát, részben a tilosban járás, részben az átverés fölötti szégyenkezés miatt — viszont a feljelentés nyomán a nagybányai rendőrök rövid idő alatt azonosították és előállították azt a 31 éves férfit, aki kirabolta a szatmári fiatalt.

    Az ügy kapcsán a rendőrség egyrészt óvatosságra inti a kalandozókat — persze ilyen esetekben igencsak nehéz bármilyen „biztonsági szabályt” betartani —, másrészt felhívja a figyelmet: ha bárkivel bármilyen atrocitás történik, tegyék félre a szégyenérzetet, és jelentsék a rendőrségen.

    Cookie