×
2020. 08 12.
Szerda
Klára
19 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.10 RON
100HUF = 1.40 RON
Sport

Pénteken pótol a CFR, horrorisztikus forgatókönyv a Dinamonak

2020.07.30 - 15:10
Megosztás:
 • Pénteken pótol a CFR, horrorisztikus forgatókönyv a Dinamonak
  Pénteken 20.30 órától rendezik meg Bukarestben a Liga 1 felsőházának 8. fordulójából elhalasztott FCSB – Kolozsvári CFR labdarúgó-mérkőzést.

  Ez a találkozó vélhetően arról fog dönteni, hogy lesz-e még tétje a hétfői Craiova – CFR meccsnek, vagy csak arról szól majd az olténiai találkozó, hogy a címvédő kolozsváriak részesei lesznek az új bajnok ünneplésének.

  Az idényzárás igen kesze-kuszára sikeredett, hiszen a CFR után a Craiovánál, majd a Astra Giurgiunál is pozitív koronavírus-tesztek kerültek elő. Majdnem mindegyikről kiderült azonban, hogy fals-pozitív eredmények voltak, viszont mindez késleltette a bajnoki mérkőzések rendezését. Ennek lett „áldozata” a FCSB és a CFR találkozója is, amit pénteken lehet pótolni. Viszont időközben halasztani kellett a szerdára kiírt Astra – Craiova találkozót is, aminek a pótolásáról a lapzártánkig nem érkezett hír. Az viszont biztos, a gyurgyevói bajnokit még a hétfői zárás előtt le kell játszani.

  Amíg ezt a mérkőzést nem pótolják, addig a CFR átveheti a vezetést a táblázatban, ha legyőzni pénteken a CFR-t. Ha döntetlen lesz a bukaresti meccs vége, vagy nyer a házigazda FCSB, akkor viszont a Craiova óriási esély előtt áll: ha az Astra ellen begyűjti a három pontot, akkor hétfőn bajnokként léphet pályára odahaza.

  A pótolásokat illetően a liga közölte, hogy az alsóházban levő Dinamo augusztus 4-én, 6-án, 8-án, 10-én és 12-én pótolhatja az elhalasztott bajnoki meccseit, és augusztus 15-én rendezik majd az idényzáró találkozót…

  Cookie