×
2021. 12 08.
Szerda
Mária
0 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.34 RON
Belföld

PNL-kongresszus/Florin Cîţu: a mai nap után a PNL egységesebb, erősebb lesz, mint bármikor

2021.09.25 - 11:19
Megosztás:
PNL-kongresszus/Florin Cîţu: a mai nap után a PNL egységesebb, erősebb lesz, mint bármikor
A Nemzeti Liberális Párt (PNL) szombati kongresszusa után minden eddiginél erősebb lesz az alakulat, és elkezd készülődni a 2024-es választásokra — nyilatkozta a tisztújító kongresszus előtt a pártelnöki tisztségre pályázó Florin Cîţu.

„Meg fogják látni, hogy a mai nap után a PNL egységesebb lesz, mint bármikor" — nyomatékosította a miniszterelnök. Megkérdezték tőle, hogyan vélekedik arról, hogy a pártkongresszusnak helyet adó Romexpo épülete előtt tiltakozók is összegyűltek. „Nem tudjuk, hogy kik a tüntetők, de Romániában természetesen támogatjuk a véleménynyilvánítás jogát, bárkinek joga lehet a szabad véleménynyilvánításhoz" — válaszolt.

A kormányfő szerint „kifogástalanul" megszervezték a kongresszust, ugyanazon szabályok és feltételek mellett zajlik, mint a 2017-es, „minden teljesen átlátható".

AGERPRES

Cîţu: a megyei tanácselnökével megegyező pártból fogják kinevezni a prefektusokat
A koalícióban megállapodás született arról, hogy a prefektusokat ugyanabból a pártból fogják kinevezni, amelyikhez a megyei tanácselnök is tartozik. A bukaresti prefektus szociáldemokrata párti lesz - közölte a koalíció vezetőinek szerda esti ülése után Florin Cîţu.
A PNL elnöke ellenzi a multinacionális vállalatok pótlólagos megadóztatását.
A Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke ellenzi a multinacionális vállalatok pótlólagos megadóztatását.
Cîţu: a nyugdíjrendszer reformjának a fenntarthatóságra és a hozzájárulás elvére kell alapoznia
A nyugdíjrendszer reformjának a fenntarthatóság és a hozzájárulás elvére kell alapoznia a Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke szerint.
Cookie